اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

انتصابات جدید در فرمانداری های استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

پردیس رسانه؛

بهره‌برداری از ۵ زمین فوتبال در مدارس پردیس

تهران رسانه | به مناسبت هفته تربیت بدنی پنج زمین فوتبال درون مدارس شهرستان پردیس افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از ۵ زمین فوتبال در مدارس پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار شهرستان پردیس اعلام کرد: به مناسبت هفته تربیت بدنی پنج زمین فوتبال درون مدارس این شهرستان افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

ظفر پورابراهیم روز شنبه در حاشیه افتتاح زمین چمن درون مدرسه امیرالمومنین (ع) در فاز ۲ پردیس گفت: با همت مجموعه آموزش و پرورش در شهرستان های استان تهران و پیگیری‌ رئیس اداره آموزش و پرورش به طور همزمان پنج زمین چمن افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به افزایش سرانه ورزشی، اظهار داشت: با بهره برداری از این پنج زمین در حدود سه هزار و ۲۰۰ متر به سطح فضای ورزشی شهرستان برای استفاده سه هزار و ۵۰۰ نفر از دانش آموزان افزایش یافت.

فرماندار شهرستان پردیس خاطرنشان کرد: با هدف ارتقای سلامت و نشاط بخشی پیگیر هستیم تا جوانان محله در ساعات خارج ازتحصیل از زمین های چمن داخل مدارس استفاده کنند.

پور ابراهیم با بیان اینکه در حوزه ورزش مدارس عقب ماندگی زیادی داریم، اضافه کرد: در صورت تجهیز ۶ مدرسه دیگر که ظرفیت و فضای مناسب دارند به زمین چمن، بخشی از عقب ماندگی ورزشی مدارس شهرستان کاسته خواهد شد.

زمین ساحلی و سالن تیپ ۲ در پردیس ساخته می شود

رئیس آموزش و پرروش شهرستان پردیس نیز در حاشیه این مراسم گفت: علاوه بر پنج زمین چمن درون مدرسه که امروز به بهره برداری رسید ساخت زمین ساحلی و سالن تیپ ۲ در دستور کار قرار دارد.

محمد فروتن اظهار داشت: پیش از این، سالن تیپ ۲ در شهرستان نداشتیم و برای نخستین بار این سالن ساخته می شود، زمین ساحلی با مختصات ۲۰ در ۲۰ و ارتفاع ۸ متر با مساحت ۸۰۰ متر مربع برای بازی های ساحلی در فاز ۴ پردیس در مدرسه فطرت برای نخستین بار احداث می شود.

وی ادامه داد: پنج زمین چمن افتتاح شده ۹ مدرسه را پوشش می دهد و از این ظرفیت برای خارج از مدرسه هم می توان بهره برداری کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان پردیس با اشاره به وضعیت سرانه ورزشی در این شهرستان، خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جدید سرانه ورزشی رشد قابل توجهی دارد، پیش از این فقط یک زمین چمن درون مدرسه و یک سالن غیر استاندارد داشتیم.

فروتن یادآور شد: با افتتاح و بهر ه برداری از زمین های چمن، زمین ساحلی و سالن تیپ یک، طی یک سال تحصیلی سرانه ورزشی دانش آموزی به چند برابر افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اعتبار تخصیصی، ادامه داد: درحدود یک میلیارد تومان اعتبار برای احداث پنج زمین چمن درون مدرسه و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هم برای سالن ورزشی تیپ یک تخصیص داده شده که پس از دریافت اعتبار عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت