انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

پنج شنبه 1405/03/28

شورا رسانه؛

خطر افزایش جمعیت حیوانات موذی در تهران

تهران رسانه | شهروندان تهرانی موضوع رهاکردن پسماندهای غذا در مجاورت سطل‌های زباله به منظور کنترل جمعیت حیوانات موذی را جدی بگیرند.

خطر افزایش جمعیت حیوانات موذی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مسئله افزایش جمعیت حیوانات موذی در تهران جدی است و باید به آن توجه شود.

نرجس سلیمانی در جریان نود و نهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به غذا دادن شهروندان به برخی از حیوانات و پرندگان در سطح شهر گفت: اگرچه این کار بسیار پسندیده است و در فرهنگ ما نیز آمده است اما به دلیل نبود زیرساخت‌ها این موضوع باعث افزایش جمعیت حیوانات موذی از جمله موش‌ها می‌شود.

او با بیان اینکه شهرداری تهران باید فضای مناسبی را جهت غذا دادن به پرندگان فراهم کند، گفت: همچنین شهروندان نیز از قرار دادن غذا در مجاورت سطل‌های زباله جلوگیری کنند.

عضو شورای شهر تهران ضمن تاکید بر کنترل حیوانات موذی از سوی شهرداری تهران گفت: این مسئله جدی است و باید به آن توجه شود.

در ادامه ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به سابقه فعالیت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران گفت: در طول سال‌های گذشته و به جز دوره قبل این شرکت مسئول ساخت فضاهای فرهنگی در شهر تهران بود و در دوره سوم و چهارم مدیریت شهری بسیاری از مراکز فرهنگی توسط این مجموعه بنا شد.

او با انتقاد از اینکه حدود ۱۵ ماه از دوره مدیریت شهری جدید می‌گذرد و همچنان هیئت مدیره شرکت اشاره شده کامل نشده است، گفت: این مجموعه همچنان به هیئت مدیره دوره قبل فعالیت می‌کند به طوری که در دوره پنجم این مجموعه هیچ فعالیتی را در سطح شهر تهران انجام نداد و تنها در دوره قبل این شرکت اداره شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به پتانسیل و ظرفیت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در شهر تهران بیان کرد: جایگاه این شرکت بسیار بالا بوده به طوری که در دوره مدیریت قالیباف در شهرداری تهران سه تا چهار نفر از معاونین شهردار به عنوان هیئت مدیره این مجموعه فعالیت می‌کردند.

امانی افزود: هم‌اکنون در این شرکت یک هزار میلیارد تومان منابع مالی وجود دارد که اگر در یک سال گذشته هیئت مدیره این مجموعه فعالیت خوبی انجام می دد حداقل ۵۰ درصد از منابع مالی را نقد می‌کردیم، ولی باید به این موضوع اشاره کنم که هیئت مدیره فعلی نمی‌تواند برای مباحث کلان شرکت تصمیم بگیرد.

او با بیان اینکه در حال حاضر همه حساب‌های شرکت مسدود شده است، گفت: در حال حاضر برای اداره شرکت مشکلات و چالش‌هایی وجود دارد و از شهردار تهران دعوت می‌شود نگرشش را نسبت به شرکت اشاره شده تغییر دهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت