آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/16

برادری خبر داد؛

معرفی ۴ هزار فروشگاه پروتئینی در استان تهران

تهران رسانه | تاکنون چهار هزار فروشگاه پروتئینی در استان تهران به سامانه ستکاوا معرفی شدند.

معرفی ۴ هزار فروشگاه پروتئینی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، با بیان اینکه فروشگاه ها می‌توانند از طریق سامانه ستکاوا (سامانه تامین و توزیع کالاهای اساس) درخواست مرغ منجمد و مرغ گرم بدهند، گفت: تاکنون چهار هزار فروشگاه پروتئینی در استان تهران به این سامانه معرفی شدند.

جبرئیل برادری با اشاره به فعالیت مراکز عرضه در سطح استان از طریق سامانه ستکاوا اظهار داشت: تاکنون حدود چهار هزار فروشگاه پروتئینی در استان تهران به این سامانه معرفی و تعداد بیش از ۲ هزار و۵۰۰ فروشگاه پروتئینی سطح شهر و تعدادی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرفه های سازمان میادین میوه و تره‌بار مشخصاتشان کامل و در سامانه ستکاوا ثبت شده است.

به گفته وی، توزیع هوشمند گوشت مرغ بر اساس زنجیره ارزش از مزرعه تا سفره در استان تهران از چهارشنبه ۲۷ مهرماه در استان تهران به طور رسمی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

برادری، توزیع عادلانه کالاهای اساسی و تاکید رهبر معظم انقلاب بر توجه به معیشت مردم، حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی، از هفته گذشته به صورت اینترنتی انجام می شود.

وی هدف از ایجاد این سامانه را نظارت و تنظیم بازار، کنترل قیمت و حذف واسطه‌ها اعلام کرد و افزود: رصد تمام مراحل تامین، تولید، توزیع تا مصرف کننده در هر لحظه از طریق سامانه ستکاوا که بر اساس حوزه جغرافیایی استان تهران، میزان جمعیت هر منطقه و سرانه مصرف محاسبه و توزیع می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام آمادگی برای عرضه گوشت مرغ منجمد با قیمت مصوب برای رفاه حال همشهریان، گفت: توزیع گوشت مرغ منجمد به صورت عمده باتوجه به میزان نیاز و کشش بازار از طریق سامانه ستکاوا عرضه می شود.

با راه اندازی سامانه «ستکاوا» یا سامانه تامین و توزیع هوشمند کالاهای اساسی، فروشگاه‌های پروتئینی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های میادین میوه و تره‌بار عضو این سامانه در تهران می‌توانند از عرضه کننده اصلی مرغ منجمد با قیمت مصوب خریداری کنند.

فروشگاه‌های پروتئینی و زنجیره‌ای متقاضی برای عضویت و ثبت‌نام در سامانه ستکاوا می‌توانند به آدرس setkava.com و یا setkava.ir مراجعه کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت