رعایت الگوی مصرف برق در استان تهران

پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

دوشنبه 1405/05/05

بصیری عنوان کرد؛

تهران به ۱۸۰۰ اسکان اضطراری نیاز دارد

تهران رسانه | با توجه به طرح جامع تخلیه و اسکان اضطراری شهروندان تهرانی، مکان یابی و ساخت ۱۸۰۰ سایت تخلیه و اسکان اضطراری در تهران در دستورکار قرار دارد.

تهران به ۱۸۰۰ اسکان اضطراری نیاز دارد

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به طرح جامع تخلیه و اسکان اضطراری از ضرورت مکان یابی و ساخت ۱۸۰۰ سایت تخلیه و اسکان اضطراری در تهران خبر داد.

رضا بصیری با بیان اینکه طرح جامع تخلیه و اسکان اضطراری در حوزه مدیریت بحران تعریف شده است، اضافه کرد: اگر تهران با فاجعه طبیعی که عمدتا زلزله شدید است، مواجه شود باید ببینیم چه حجمی از تلفات را خواهیم داشت و باید برای بازماندگان، تخلیه و اسکان چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

معاون شهرسازی، خدمات شهری و امور بحران مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اعلام اینکه اقدامات موثر و خوبی از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران صورت گرفته اما کافی نبوده است، تصریح کرد: بر اساس اسناد بالادستی ملی باید برای دو تا سه میلیون نفر در تهران امکان تخلیه اضطراری فراهم کنیم.

او اضافه کرد: باید هزار و ۸۰۰ سایت را در داخل شهر تهران مکان‌یابی و برنامه فیزیکی برای آن تعریف کنیم که قطعاً مراحل تصویب داخل و خارج از شهرداری را به دنبال دارد.

بصیری گفت: دو تا سه هفته آینده فراخوان طرح تخلیه و اسکان اضطراری منتشر خواهد شد و بازه زمانی ۲۴ ماهه برای آن در نظر گرفته‌ایم که اگر امروز شروع کنیم شهریورماه ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افتتاح فاز دوم رود دره فرحزاد

افتتاح فاز دوم رود دره فرحزاد

تهران رسانه | به‌زودی ۷۱ هزار هکتار فضای سبز در قالب فاز دوم روددره فرحزاد افتتاح می‌شود.

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت