کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

چهارشنبه 1404/09/19

ورزش رسانه؛

منطقه۲ در جایگاه نخست مسابقات پارا المپیاد ایستاد

تهران رسانه | جانبازان و افراد دارای معلولیت منطقه ۲ بیشترین مدال هفتمین دوره از مسابقات پارا المپیاد رشته تیراندازی مناطق ۲۲گانه را کسب کردند.

منطقه۲ در جایگاه نخست مسابقات پارا المپیاد ایستاد

به گزارش تهران رسانه ؛ هفتمین دوره از مسابقات پاراالمپیاد تیراندازی و دارت محله‌های مناطق ۲۲‌گانه شهرداری تهران در مجموعه تیراندازی پردیسان برگزار شد. میزبان این مسابقه شهرداری منطقه ۲ بود که در آن حدود ۱۰۰ نفر شرکت کردند و پس از برپایی رقابت‌ها در رشته‌های تفنگ ایستاده و نشسته و دارت نشسته و ایستاده از برترین‌ها تجلیل شد.

«اکرم رجای چوکامی» معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه۲ درباره این مسابقه گفت: «از هر منطقه‌ ۳ تا ۴ نفر در مسابقه‌ها حضور داشت و با توجه به اینکه مجموعه پردیسان تنها محل استاندار و مناسب برای تیراندازی در شمال غرب تهران است، این مکان برای برگزاری مسابقه این رشته انتخاب شد.»

او حضور شرکت‌کننده‌ها در مسابقه را قابل توجه دانست و افزود: «این برنامه علاوه بر رقابت، باعث ایجاد حس همدلی و آشنایی افراد دارای معلولیت با هم می‌شود.»

در این دوره از مسابقه‌ها ورزشکاران منطقه۲ با بیشترین مدال در جایگاه نخست قرار گرفتند و مناطق ۲۱ و ۱۰ هم بیشترین مدال را در مسابقه‌های شهر تهران کسب کردند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت