شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

محمدی عنوان کرد؛

استان تهران در صدر اعزام زائرین اربعین

رئیس سازمان حج و زیارت گفت؛ تا کنون استان های تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، خوزستان و کرمان به ترتیب بالاترین آمار ثبت نام را داشته اند.

استان تهران در صدر اعزام زائرین اربعین

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ دفتر خدمات زیارتی دائم و موقت در سراسر کشور حتی در ایام تعطیل آماده خدمات رسانی به مشتاقی و حضور در حرکت عظیم اربعین هستند، گفت: تا صبح امروز جمعه ۲۰ مهر ماه، حدود ۴۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کرده اند و برای ۲۵۰ هزار نفر روادید اربعین اخذ شده است.

وی اضافه کرد تا کنون استان های تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، خوزستان و کرمان به ترتیب بالاترین آمار ثبت نام را داشته اند.

محمدی در خصوص مبلغی که ثبت نام کنندگان باید بپردازند نیز گفت: با توجه به دستور ریاست محترم جمهوری بر اساس پیشنهاد بانک مرکزی، از روز گذشته هزینه ها کاهش یافت و عزیزان موقع ثبت نام برای خدمات روادید، بیمه و پزشکی فقط باید مبلغ ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان و البته بصورت الکترونیکی پرداخت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت