طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

پلیس رسانه؛

کشف انبار کالای قاچاق در نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک انبار دپوی کالای قاچاق به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در محدوده نعمت آباد تهران کشف شد.

کشف انبار کالای قاچاق در نعمت آباد تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ جانشین پلیس تهران بزرگ از کشف یک انبار دپوی کالای قاچاق به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در محدوده نعمت آباد تهران خبر داد.

سردار حمید هداوند گفت؛ در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز و تمرکز بر کشف انبار‌های دپو کالای قاچاق، ماموران مبارزه با جرایم اقتصادی تهران با بررسی داده‌ها و اطلاعات یک انبار دپو کالای قاچاق را در محدوده نعمت آباد تهران کشف کردند.

وی در ادامه گفت؛ با انجام اقدامات پلیسی محل دقیق انبار کالا شناسایی شد و پس از هماهنگی با مرجع قضائی تیمی از ماموران پلیس امنیت اقتصادی به محل مورد نظر اعزام شدند و با انجام بازرسی‌ها، ۷۴۰ کارتن و در مجموع ۳۹۹ هزار و ۶۰۰ عدد لوازم آرایشی بهداشتی که مجوز‌های گمرکی نداشتند کشف شد.

جانشین پلیس تهران بزرگ با بیان ارزش کالای مکشوفه اظهار کرد؛ ارزش کالا‌های مکشوفه ۷۰ میلیارد ریال برآورد شد که در این زمینه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به دادسرا منتقل شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت