رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

انصاری خبر داد؛

ایجاد ساختمان های سبز در تهران

تهران رسانه | برای اولین بار مدل رتبه بندی و ارزیابی ساختمان‌های سبز در تهران در حال انجام است و دبیرخانه این بحث در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران شکل گرفته است.

ایجاد ساختمان های سبز در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از تلاش شهرداری تهران برای ایجاد مشوق در راستای شکل گیری ساختمان‌های سبز در تهران خبر داد.

شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در تشریح ایجاد ساختمان‌های سبز در تهران گفت: در قالب یکی از مصوبات شورای اسلامی شهر تهران با عنوان ساختمان سبز و معماری پایدار موضوع ساختمان‌های سبز پیگیری شده است، لذا برای اولین بار مدل رتبه بندی و ارزیابی ساختمان‌های سبز در حال انجام است و دبیرخانه این بحث در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران شکل گرفته است.

وی افزود: اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران نیز در اجرای این طرح همکاری می‌کند و در حال حاضر نیز دستورالعمل اجرایی طرح در حال تهیه و تدوین است تا برای تعیین تسهیلاتی که به این ساختمان‌ها داده می‌شود تصمیم گیری شود. مواردی همچون پایان کار و اموری که در دست شهرداری تهران است تا از این طریق سازندگان به موضوعات مرتبط با ساختمان‌های سبز توجه ویژه نشان دهند؛ موضوعاتی همچون بازچرخانی آب، پسماند، انرژی‌های تجدیدپذیر و... نیز مدنظر است.

وی ادامه داد: تاکنون ساختمانی در حکیمیه منطقه ۴ و ساختمانی در منطقه ۵ داشته‌ایم که به صورت داوطلبانه و پایلوت در این طرح شرکت کرده‌اند. در حقیقت افرادی بوده‌اند که خودشان علاقه مند بوده‌اند ساختمان‌های سبز ایجاد کنند. چند سال پیش نیز اداره کل محیط زیست شهرداری تهران فراخوانی داد تا این ساختمان‌ها را تشویق کند که نشان‌هایی هم به آنها اهدا شد.

انصاری تاکید کرد: این طرح پیشتر حالت داوطلبانه داشته ولی با تهیه دستورالعمل مقرر می‌شود برخی از این موارد ساختمان سبز از حالت داوطلبانه خارج و حالت الزامی به خود بگیرد و در کنار الزام‌ها در ساختمان‌های جدید باید برای مواردی همچون بازچرخانی آب و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مشوق‌هایی در نظر بگیریم تا سازندگان به رعایت این موارد تشویق شوند تا به سمت ایجاد ساختمان‌های دوستدار محیط زیست حرکت کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه جلسات ویژه ساختمان‌های سبز با حضور نمایندگان وزارت راه و شهرسازی تشکیل می‌شود افزود: در این جلسات درخصوص استانداردهای بین المللی در این حوزه بحث و گفتگو می‌شود؛ کار جمعی که امیدواریم به سرانجام برسد و شاهد ایجاد ساختمان‌های سبز باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت