پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

یک شنبه 1405/05/04

عباسی اظهار کرد؛

اخطار به ۵ ساختمان ناایمن تهران

تهران رسانه | به پنج ساختمان ناایمن تهران اخطار داده شد و مقرر شده که این ساختمان‌ها در فرصت مناسب ایمن‌سازی لازم را انجام دهند.

اخطار به ۵ ساختمان ناایمن تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران گفت: دادستانی به یکی از دستگاه‌های دولتی فرصت یک ماهه برای ایمن‌سازی داده و قرار بر این شده که در صورت عدم اقدام، این دستگاه پلمب شود.

مهدی عباسی با بیان اینکه گزارشی از شهرداری در خصوص آمار ساخت و ساز غیرمجاز در تهران خواسته‌ایم که بر اساس آنچه اعلام شده، این گزارش در حال تکمیل است، از اخطار به پنج ساختمان ناایمن خبر داد و گفت: مقرر شده که این ساختمان‌ها نیز در فرصت مناسب ایمن‌سازی لازم را انجام دهند.

او در رابطه با وضعیت ساختمان‌های ناایمن پایتخت نیز گفت: دادستانی به یکی از دستگاه‌های دولتی فرصت یک ماهه داده و قرار بر این شده که اگر ساختمان مورد نظر در این یک ماه ایمن نشود توسط مراجع قضایی پلمب شود که بر همین اساس آن نهاد نسبت به مقاوم‌سازی اقدام کرده است.

جلسه با مالکان ۱۲۹ ساختمان ناایمن با حضور دادستانی

به گفته رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، با صاحبان تمام ۱۲۹ ساختمان ناایمن پایتخت در مناطق با حضور دادستانی جلسه برگزار شد و همه نسبت به تکالیف توجیه شدند که امیدواریم در راستای این تکالیف گام بردارند.

عباسی با بیان اینکه مسائل پیچیده ای در ایمن سازی وجود دارد، گفت: از جمله این موارد می‌توان به شرایط ساختمان، مسائل حقوقی، اختلاف مالکان و سرقفلی‌داران با مستأجران اشاره کرد که این موارد باید با تدبیر و درایت حل شود.

او با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای ایمنی ساختمان‌ها تا ایمن‌سازی نهایی، اظهار کرد: اقدامات اولیه همچون استقرار کپسول‌های آتش‌نشانی، آزاد کردن پله‌های فرار و نصب راهنمای طبقات در این ساختمان‌ها در حال انجام است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت