رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

پرند رسانه؛

تلاش برای ساخت خط دوم مترو پرند

تهران رسانه | در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند، شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.

تلاش برای ساخت خط دوم مترو پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران اعلام کر: باید تلاش کنیم هر چه زودتر ساخت خط دوم مترو پرند آغاز شود؛ چرا که در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند، شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین آقامیری با اشاره به وعده شهردار تهران در مورد افتتاح ۱۳ ایستگاه مترو تا پایان سال، افزود: شرکت مترو مشکلی در ساخت و افتتاح ایستگاه‌های جدید ندارد و تنها باید تزریق مالی انجام شود تا پیمانکاران بتوانند با پشتوانه مالی، کار را پیش ببرند.

او با تاکید بر اینکه معاونت مالی شهرداری تهران باید تلاش کند تا پشتیبانی مالی خوبی از مترو انجام شود و از این طریق ۱۳ ایستگاه تا پایان سال و بنا بر وعده شهردار تهران افتتاح شود، در مورد کمبود مالی شهرداری تهران، گفت: شهرداری مصوبات خوبی از شورای شهر گرفته است و می‌تواند با اجرایی کردن آنها مشکلات مالی پروژه‌ها را مرتفع کند. البته دقت داشته باشید که درآمد اصلی شهرداری در سه الی چهار ماه پایانی سال محقق می‌شود و باید منتظر باشیم که در آن زمان بودجه به پروژه‌های عمرانی تزریق شود.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در مورد وضعیت متروی پرند نیز اظهار کرد: پیمانکار در حال انجام وظایف خود است؛ اما تا پایان سال وعده افتتاح یک خط متروی پرند داده شده است، این در حالیست که باید تلاش کنیم هر چه زودتر ساخت خط دوم نیز آغاز شود؛ چرا که در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت