پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

دوشنبه 1404/05/13

ظهوریان اعلام کرد؛

آخرین فرصت اصلاح وضعیت اعلام وصول رسانه ها

تهران رسانه | آخرین فرصت اصلاح وضعیتِ اعلام وصول رسانه‌‌ها برای شرکت در انتخابات اعلام شد.

آخرین فرصت اصلاح وضعیت اعلام وصول رسانه ها

به گزارش تهران رسانه ؛ دبیر هیات نظارت بر مطبوعات از آخرین فرصت اصلاح وضعیت اعلام وصول رسانه‌ها به منظور فراهم شدن امکان شرکت در انتخابات تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 24 آبان ماه 1401 خبر داد.

سید علاالدین ظهوریان با بیان این خبر افزود؛ برای فراهم شدن امکان شرکت در انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات، لازم است اصحاب رسانه اعم از مکتوب یا الکترونیکی، به منظور احراز فعالیت مستمر و منظم، تا پایان وقت اداری روز سه‌شنبه 24 آبان ماه، نسبت به اصلاح وضعیت اعلام وصول رسانه خود اقدام کنند.

وی تاکید کرد؛ پایگاه‌های خبری لازم است حتما کد اعلام وصول الکترونیکی خود را از صفحه مجوز رسانه در سامانه جامع رسانه های کشور دریافت و بر روی سایت پایگاه خبری خود قرار دهند.

دبیر هیات نظارت بر مطبوعات افزود؛ نامزدهای نوزدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات که فهرست آنها در سامانه جامع رسانه های کشور در نشانی الکترونیکی: e-rasaneh.ir/election/Candidate اعلام شده است، چنانچه قصد انصراف داشته باشند، تا ساعت 16 روز شنبه 28 آبان ماه فرصت دارند با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه جامع رسانه‌های کشور، انصراف خود را ثبت کنند.

بدیهی است تقاضاهای انصرافی که به طرق دیگر از قبیل ارسال نامه یا اعلام در شبکه‌های اجتماعی ارائه شده باشند، موثر واقع نمی‌‌شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

تهران رسانه | آیین گلریزان نذر یاری در محرم شهر میدان آزادی توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و با حضور معاون شهردار تهران و جمعی از خیرین مناطق ۲۲ گانه برگزار شد.

بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت