شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/08/07

فروزنده اظهار نمود؛

خبرنگاران در تهران صاحب خانه می شوند

تهران رسانه | شهرداری تهران با اختیاراتی که دارد و از طریق پروانه کمک خواهد کرد تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کند و خبرنگاران خانه‌دار شوند.

خبرنگاران در تهران صاحب خانه می شوند

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از آمادگی شهرداری تهران برای کمک به ساخت مسکن خبرنگاران خبر داد.

لطف‌الله فروزنده در حاشیه برگزاری یکصد و دهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با تاکید بر آمادگی شهرداری تهران برای خانه‌دار کردن خبرنگاران اظهار کرد: در جهاد مسکن سازی خبرنگاران می‌توانند با شکل‌گیری تشکلی نسبت به موضوع ساخت خانه برای اقشار اقدام کنند و بی‌تردید شهرداری تهران آمادگی دارد که برای این قشر خانه بسازد.

وی ادامه داد: وزارت ارشاد می‌تواند زمین را مشخص کند و شهرداری تهران بارگذاری را انجام دهد و خبرنگاران را خانه دار کند.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: زمین و وام را دولت تامین می‌کند و شهرداری با اختیاراتی که دارد و از طریق پروانه کمک خواهد کرد تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کند و خبرنگاران خانه‌دار شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نرخ جدید انواع نان فانتزی در تهران

نرخ جدید انواع نان فانتزی در تهران

تهران رسانه | اتحادیه صنف نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران با صدور جدول قیمتی، نرخ پیشنهادی انواع نان‌های پرمصرف صنعتی و فانتزی را برای واحد‌های صنفی اعلام کرد.

«جستجوی ایران» در موزه هنرهای معاصر تهران

«جستجوی ایران» در موزه هنرهای معاصر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه «جستجوی ایران» با کندوکاو در آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، عصر شنبه ۹ آبان افتتاح می‌شود.

آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

تهران رسانه | بیشترین تخلفات ساختمانی در حریم پایتخت و مناطق ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۱۵ شهرداری تهران که در محدوده‌های بلافصل شهر قرار دارند صورت می گیرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت