شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

یک شنبه 1404/07/13

ویس کرمی خبر داد؛

حمایت از تشکیل تعاونی های طب سنتی در استان تهران

تهران رسانه | اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران آمادگی دارد از ایجاد تعاونی‌های سلامت محور که از مراجع قانونی مجوز فعالیت دارند حمایت کند.

حمایت از تشکیل تعاونی های طب سنتی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران از تشکیل تعاونی های طب سنتی در این استان حمایت کرد.

حامد ویس‌کرمی در بازدید از یک درمانگاه شبانه روزی اسرا در جمع خبرنگاران از حمایت از تعاونی‌های طب سنتی خبر داد و گفت: در شرایط تحریمی که بسیاری از کشورها دارو را در اختیار ایران، حتی بیماران صعب العلاج و کودکان پروانه‌ای قرار نمی‌دهند، توجه به طب سنتی ایرانی ضروری است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: موفقیت طب سنتی ایرانی در درمان ناباروری زوجین، جلوگیری از سقط جنین، درمان بسیاری از بیماری‌های دیابتی، داخلی، گوارشی و … به ویژه درمان کرونا با هزینه مناسب باعث شده است ضریب نفوذ طب سنتی در کشور افزایش پیدا کند، توجه به طب سنتی ایرانی هم می‌تواند به درمان بیماران کمک کند و هم منجر به تولید داروهای ارگانیک، ایجاد اشتغال، جذب گردشگر سلامت و جلوگیری از خروج ارز از کشور شود.

وی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران آمادگی دارد در این راستا از ایجاد تعاونی‌های سلامت محور که از مراجع قانونی مجوز فعالیت دارند حمایت کند و تسهیلات بانکی لازم را نیز برای آن‌ها تأمین کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت