احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

جمعه 1404/02/12

خضریان خبر داد؛

حدنگاری صددرصدی املاک تحت مالکیت

تهران رسانه | بر اساس مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، هرگونه تخصیص بودجه و خدمات به دستگاه‌ها در حوزه املاک منوط به حدنگاری صددرصدی املاک تحت مالکیت شد.

حدنگاری صددرصدی املاک تحت مالکیت

به گزارش تهران رسانه ؛ علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در توضیح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ گفت: این جلسه به منظور پیگیری اجرای قانون جامع حدنگار و ماده ۹ این قانون تشکیل شد که براساس آن کلیه دستگاه‌ها مکلفند تمام مستندات اطلاعات توصیفی املاک متعلق به خود یا تحت اداره خود را از جمله مشخصات ثبتی، کاربردی، نام بهره برداری و مختصات جغرافیایی املاک را ظرف حداکثر دو سال از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون در اختیار سازمان ثبت قرار دهند.

وی توضیح داد: تاکنون این تکلیف قانونی محقق نشده و علاوه بر این دستگاه‌های قانونی در قانون دیگری مکلفند تمام اموال منقول و غیرمنقول خود را در سامانه جامع اموال دستگاه‌های اجرایی (سادا) ثبت کنند؛ کمیسیون با حضور رئیس سازمان ثبت و نمایندگان دستگاه‌ها این دو موضوع را پیگیری کرد.

خضریان اضافه کرد: مقرر شد به منظور اجرای سریع‌تر و صحیح قانون و پرهیز از اتلاف منابع کشور و جلوگیری از تخصیص بودجه موازی، دستگاه‌های موضوع ماده ۹ طی یک ماه مکلف به ارائه برنامه مدون و ارائه فهرست مستندات و مشخصات کاربری زمین‌های خود به سازمان ثبت شوند. همچنین تهیه نقشه حدنگاری به سازمان ثبت واگذار شد و طی ۶ ماه تمامی دستگاه‌ها به وظایف خود در ثبت اطلاعات اموال غیرمنقول رسمی و عادی خود در سامانه سادا اقدام کنند. براساس مصوبه کمیسیون هرگونه خدمات و تخصیص بودجه به دستگاه‌ها در حوزه املاک منوط به حدنگاری صددرصدی املاک تحت مالکیت خواهد بود.

وی در پایان بیان کرد: همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی طی یک ماه مکلف به اعلام دستورالعمل بارگذاری اطلاعات در سامانه سادا به دستگاه‌های موضوع قانون شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت