پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

دوشنبه 1404/05/13

کارآفرینی رسانه؛

فعالیت ۲۴۰ مرکز کاریابی در استان تهران

تهران رسانه | در حال حاضر ۱۴۹ کاریابی داخلی، ۸۴ کاریابی خارجی و ۷ کاریابی دریایی در استان تهران مشغول فعالیت هستند.

فعالیت ۲۴۰ مرکز کاریابی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به فعالیت ۲۴۰ مرکز کاریابی در استان تهران از رشد بیش از ۶۵ درصدی صدور مجوز کاریابی ها طی ۹ ماه گذشته خبر داد.

بر اساس آمارها بیش از ۵۰ درصد نیروی کار مورد نیاز در کشورهای توسعه یافته توسط کاریابی ها جذب می شوند.
به اعتقاد کارشناسان، مراکز کاریابی و مشاوره شغلی در افزایش بهره‌وری بنگاهها و تثبیت نیروی کار کارفرمایان موثرند و تخصصی شدن آنها به شناخت بهتر و دقیق تر از بازار کار و نیازهای آن کمک می کند.
بر اساس گزارش مرکز برنامه ریزی و اطلاعات راهبردی وزارت کار در سال گذشته تعداد مراکز کاریابی دولتی و خصوصی در کشور افزایش داشته و استان تهران در صدر بیشترین تعداد مراکز خدمات اشتغال دولتی و دفاتر کاریابی خصوصی قرار دارد.
حامدویس کرمی - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، نقش دفاتر کاریابی و هدایت شغلی را مهم دانسته و می گوید: این دفاتر به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت بازارکار، حلقه اتصال کارجویان و کارفرمایان بوده و نقش موثری در مدیریت بازار کار دارند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۴۰ مرکز کاریابی در استان تهران از افزایش ۲۵۷ درصدی تاسیس دفاتر کاریابی نسبت به سال گذشته خبر می دهد.
به گفته ویس کرمی، صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در استان تهران در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارای رشد بیش از ۶۵ درصد بوده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران همچنین ضمن اشاره به اهمیت ایجاد مراکز مشاوره‌ و خدمات کارآفرینی در ترویج و توسعه کارآفرینی در استان، از تشکیل ۲۵ کاریابی جدید حقیقی و الکترونیک در استان تهران خبر داده و گفته طی سالجاری در استان تهران جمعا ۵۶ مجوز در حوزه‌های مختلف کارآفرینی مشتمل بر ۳۳ مجوز مرکز مشاوره کارآفرینی، ۱۰ مجوز شتابدهنده، ۵ مجوز فضای کاری مشترک و ۸ مجوز کافه کارآفرینی صادر شده است.
بی تردید آموزش های روزآمد، شناخت و تحلیل واقعیتهای بازار، شناسایی نیازهای بازار کار و ارتباط مستمر با بخش تولید از ضرورت های کاری دفاتر کاریابی به شمار می رود.
در حال حاضر ۱۴۹ کاریابی داخلی، ۸۴ کاریابی خارجی و ۷ کاریابی دریایی در استان تهران مشغول فعالیت هستند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

تهران رسانه | آیین گلریزان نذر یاری در محرم شهر میدان آزادی توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و با حضور معاون شهردار تهران و جمعی از خیرین مناطق ۲۲ گانه برگزار شد.

بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت