شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

جمعه 1405/08/01

فخاری خبر داد؛

برپایی نمایشگاه های بهاره در ۵ نقطه تهران

تهران رسانه | نمایشگاه های شب عید و ماه رمضان در پنج نقطه حکیمیه، ارم، مصلی، خاوران و بوستان ولایت شهر تهران و همچنین شهرستان‌های استان تهران برپا می شود.

برپایی نمایشگاه های بهاره در ۵ نقطه تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران از برگزاری نمایشگاه های شب عید و ماه رمضان در پنج نقطه حکیمیه، ارم، مصلی، خاوران و بوستان ولایت شهر تهران و همچنین شهرستان‌های این استان خبر داد.

علیرضا فخاری ظهر جمعه در جمع خبرنگاران، در خصوص برگزاری نمایشگاه‌های شب عید گفت: نمایشگاه‌های عرضه مایحتاج شب عید و ماه رمضان در تهران و شهرستان‌های این استان برگزار می‌شود.

وی هدف برگزاری این نمایشگاه‌ها را عرضه با قیمت و کیفیت مناسب با پراکندگی قابل توجه در سطح استان تهران خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در تهران پنج نقطه حکیمیه، ارم، مصلی، خاوران و بوستان ولایت و همچنین شهرستان‌های استان تهران برگزار خواهد شد.

استاندار تهران افزود: در حقیقت این نمایشگاه‌ها عیدانه و رمضانه هستند تا اقلام مورد نیاز شهروندان برای شب عید و ماه مبارک رمضان را عرضه کنند.

فخاری گفت: باید تنوع کالایی در نمایشگاه‌ها تأمین شود و این نمایشگاه‌ها در سطح استان پراکنده خواهند بود تا مردم به منظور تأمین کالا مجبور نشوند به شهر تهران مراجعه کنند، بی تردید مراجعه مردم از سطح شهرستان‌ها به شهر تهران باعث ایجاد ترافیک و مصرف بالای سوخت خواهد شد.

استاندار تهران تاکید کرد: کمبود کالایی برای شب عید وجود ندارد؛ اما لازم است تا نظام توزیع بهبود پیدا کند و ساماندهی جدیدی برای آن در نظر گرفته شود و از سوی دیگر با تحول در حوزه نظارت بتوانیم شب عید کنترل قیمت و بازار را انجام دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران امروز به کار خود پایان می دهد.

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

تهران رسانه | پنجمین نمایشگاه هنر تهران با حضور هنرمندان و فعالان حوزه هنر از سراسر ایران و بیش از ۲۰ کشور جهان در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران‌مال امروز به کار خود پایان می دهد.

پاییز در گالری های تهران

پاییز در گالری های تهران

تهران رسانه | علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند آخر هفته خود را به بازدید از نمایشگاه‌هایی از جمله «به رنگ نیل»، «به نام ایران، به خط عشق»، «معبد انجیر»، «مانا»، «خلق از عدم»، «صورت‌فلکیِ خورده‌ها»، «پمپی: نسخه‌ی تهران»، «حجم کم، فضای مشترک»، «زندگی، همچنان» و «پس از برف» بگذرانند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت