طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

رباط کریم رسانه؛

یک کارمند شهرداری رباط کریم دستگیر شد

تهران رسانه | یک کارمند شهرداری رباط کریم پس از دستگیری با تکمیل پرونده تحویل مقامات قضائی شد.

یک کارمند شهرداری رباط کریم دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان عمومی و انقلاب رباط کریم از دستگیری یک کارمند شهرداری این شهر خبر داد.

محمد یوسف‌وند ضمن تأیید دستگیری یکی دیگر از کارمندان شهرداری رباط کریم اظهار داشت: این اقدام در ادامه دستگیری‌های قبلی و مبارزه قاطع با فساد در ادارات انجام شده است.

وی با بیان این که دستگیری توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شده است، گفت: متهم با تکمیل پرونده تحویل مقامات قضائی شده است.

دادستان عمومی و انقلاب رباط کریم توضیح بیشتری در خصوص بزه ارتکابی نداد، گفت: با قاطعیت با فساد در ادارات رباط کریم برخورد خواهیم کرد و به همین دلیل احتمال افزایش دستگیری‌ها وجود دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت