کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

مزینانی خبر داد؛

بارگذاری بیش از حد جمعیت در استان تهران

تهران رسانه | بارگذاری جمعیتی بیش از توان اکولوژیکی و وجود صنایع و لکه‌های صنعتی در استان تهران باعث بروز مشکلات زیادی در حوزه‌های آلودگی محیط زیست شده‌ است.

بارگذاری بیش از حد جمعیت در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: بارگذاری جمعیتی بیش از توان اکولوژیکی و وجود صنایع و لکه‌های صنعتی در این استان باعث بروز مشکلات زیادی در حوزه‌های آلودگی محیط زیست شده‌ است.

علیرضا مزینانی در نخستین همایش مدیریت سبز و نظام پیشنهادها افزود: در حوزه آلودگی خاک مهمترین دغدغه ما پسماند است که شامل پسماندهای عادی، پزشکی، ویژه و صنعتی و معضل نخاله های ساختمانی می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه آلودگی هوا هم بیش از حد توان اتمسفری تهران تولید آلودگی داریم، خاطرنشان کرد: در این حوزه نیازمند نوسازی حمل و نقل عمومی، بهینه سازی مصرف سوخت و استانداردسازی سوخت و از همه مهمتر از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هستیم.

این مسئول ادامه داد: خوشبختانه در قانون بودجه ۱۴۰۲، قانون هوای پاک دیده شده و امیدواریم در سال آینده بتوانیم موضوع قانون هوای پاک که در آن تکالیف همه دستگاه ها مشخص شده است را اجرایی کنیم.

مزینانی تاکید کرد: در استان تهران باوجود اینکه دستگاهها به تکالیف قانونی خود عمل می کنند ولی باید برای حفظ محیط زیست همه آحاد جامعه نیز به مسئولیت اجتماعی خود عمل و به حفظ محیط زیست کمک کنند.

وی اظهار داشت: برای حفظ محیط زیست و شریان های اصلی حیات که همان آب، خاک، هوا و تنوع زیستی هستند همه باید تلاش کنیم تا هم برای نسل حاضر و هم برای نسل های آینده حفظ شوند.

مزینانی پیرامون نظام پیشنهادها و مدیریت سبز نیز گفت: از پیشنهادات در حوزه محیط زیست استقبال می کنیم ولی پیشنهادها در این حوزه باید در قالب اصل پنجاهم قانون اساسی و سیاست های کلی نظام در حوزه محیط زیست ابلاغی رهبر معظم انقلاب که در ۱۵ بند بوده و شامل همه موضوعات در پهنه محیط زیست کشور است، باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران درخصوص مدیریت سبز نیز با اشاره به اینکه مدیریت سبز یعنی اصلاح الگوی مصرف انرژی، آب، مدیریت پسماند و مصرف سوخت است، خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۰ ارزیابی دستگاهها انجام و دستگاه های برتر معرفی شدند و در نیمه اول سال آینده نیز موضوع مدیریت سبز در دستگاه ها را با جدیت پیگیری کرده و امیدواریم دستگاه های استان از این بستر که مصوبه هیات وزیران هم دارد، بهره بیشتری ببرند و مشارکت جدی تر داشته باشند.

براساس این گزارش ارائه موضوعات مرتبط با نظام پیشنهادها و مدیریت سبز از سوی دکتر کرد رستمی و دکتر علیرضا رحمتی از دیگر برنامه های این همایش یک روزه بود.

در این مراسم از شرکت توزیع برق تهران بزرگ، شرکت آب و فاضلاب، اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و همچنین اداره کل دامپزشکی استان تهران به عنوان دستگاه های برتر و ممتاز در حوزه مدیریت سبز در ارزیابی سال ۱۴۰۰ و نیز اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار و منطقه ۹ شهرداری تهران به سبب اقدامات و برنامه های محیط زیستی و هم افزایی بین دستگاهی قدردانی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت