سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

ورامین رسانه؛

انتقاد از مشکلات تردد از ورامین به تهران

تهران رسانه | امام جمعه موقت ورامین در خطبه های نماز جمعه این شهر نسبت به وضعیت ایاب و ذهاب مردم به تهران انتقاد کرد و وضع موجود را در شان مردم ندانست.

انتقاد از مشکلات تردد از ورامین به تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام حسین قدوسی نژاد در خطبه‌های نماز جمعه ورامین ضمن تسلیت شهادت آیت الله سلیمانی گفت: تخریب و تضعیف روحانیت همواره در دستور کار دشمنان بوده و هست چرا که روحانیت را مانع برای رسیدن به منافع استکباری خود می‌دانند.

وی افزود: مردم باید هوشیار باشند که اگر نقدی به برخی عملکردها وجود داشته باشد، به پای دین و روحانیت نوشته نشود.

امام جمعه موقت ورامین سپس با اشاره به ۹ اردیبهشت و روز شوراها ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات شوراها گفت: بدیهی است که باید شوراها در خدمت به مردم کوشا باشند و باید با تخلفات و تبعیض‌ها مبارزه کنند.

وی همچنین ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت شهید مطهری اضافه کرد: باید معلمان قدر جایگاه رفیع خود را بدانند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه ورامین به مناسبت روز کارگر از کارگران زحمتکش و صمیمی تقدیر و تاکید کرد: کارگران نیز باید به مقام خود آگاه باشند پیامبر (ص) دست کارگر را بوسید و این بیانگر جایگاه رفیع کارگران است.

قدوسی نژاد سپس نسبت به وضعیت ایاب و ذهاب مردم به تهران انتقاد کرد و گفت: تردد مردم به تهران همچنان با مشکل مواجه است، آیا اضافه کردن چند واگن به قطار موجود یا اضافه کردن یک سرویس دیگر کار مشکلی است، مسئولان کی می‌خواهند این مشکل را حل کنند، وضعیت فعلی علیرغم تمام تذکرات و توصیه‌ها در شأن مردم نیست.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت