پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مهری اظهار کرد؛

بازگشت ۲۲۵ واحد تولیدی راکد در استان تهران

تهران رسانه | ۲۲۵ واحد تولیدی راکد استان تهران امسال به چرخه تولید باز می گردد.

بازگشت ۲۲۵ واحد تولیدی راکد در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: ۲۲۵ واحد تولیدی راکد استان تهران امسال به چرخه تولید باز می گردد.

علی مهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تلاش می‌کنیم، امسال ۲۲۵ واحد تولیدی راکد را فعال کرده و به چرخه تولید بازگردانیم.

وی افزود: هر هفته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران برگزار می‌شود و با مصوبات این کارگروه سال گذشته ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شد، که فقط سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل تبصره ۱۸ بودجه بود و ۲۱۰ واحد راکد تولیدی به چرخه تولیدی بازگردد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: این کارگروه یک هزار مصوبه داشت و بیش از ۷۰ درصد مصوبات اجرایی شد.

وی گفت: حدود ۴۷۶ واحد تولیدی که کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کردند، نیز به ظرفیت کامل رساندیم و اشتغال زایی خوبی در استان ایجاد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت