رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

حوادث رسانه؛

دستگیری زن ۲ سال بعد از مرگ مرموز شوهر

تهران رسانه | با گذشت ۲ سال از مرگ یک مرد جوان، ‌خانواده وی با مراجعه به دادسرای جنایی تهران از عروس خود به اتهام قتل شکایت کردند.

دستگیری زن ۲ سال بعد از مرگ مرموز شوهر

به گزارش تهران رسانه ؛ چندی قبل خانواده مردی جوان راهی دادسرای جنایی تهران شدند و شکایتی علیه عروس خود مطرح کردند. آنها گفتند: پسرمان یکی از روزهای فروردین ۱۴۰۰فوت شد. او به همراه همسرش زندگی می‌کرد و سابقه بیماری نداشت. در آن زمان عروس‌مان به ما گفت که حال پسرمان بد شده و وقتی ما خودمان را به خانه آنها رساندیم، پسرمان جان باخته بود.

آنها افزودند: در آن زمان حرف‌های عروس‌مان را درباره مرگ ناگهانی پسرمان باور کردیم اما چند وقت قبل شنیدیم که عروس‌مان با مردی در رفت‌وآمد است. حتی از شخص آشنایی شنیدیم که عروس‌مان در زمان حیات پسرمان نیز با این مرد رابطه داشته است. این مسئله باعث شد تا ما به ماجرا مشکوک شویم و حالا با گذشت ۲سال از ماجرا از عروس‌مان و مردی که با او در ارتباط است شکایت داریم و احتمال می‌دهیم که آنها در مرگ ناگهانی پسرمان مقصر هستند.

با این شکایت، همسر متوفی بازداشت شد اما در بازجویی‌ها اصرار داشت که شوهرش سکته کرده است.

زن جوان گفت: من با هیچ مردی در ارتباط نیستم و خانواده شوهرم دروغ می‌گویند.

این زن درحالی چنین ادعایی را مطرح کرد که تحقیقات نشان داد وی با مردی در ارتباط است.

به دستور بازپرس جنایی این مرد بازداشت شد و گفت: من خواستگار سابق زن جوان بودم که وقتی ازدواج کرد ارتباطم را با او قطع کردم تا اینکه چند وقت قبل اتفاقی او را در خیابان دیدم. وقتی شنیدم شوهرش فوت شده، می‌خواستم با وی ازدواج کنم و نقشی در مرگ شوهرش نداشتم.

اظهارات ضد ‌و نقیض این زن و مرد موجب شدتا آنها بازداشت شوند و برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار بگیرند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت