احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

جمعه 1404/02/12

جنتی اظهار کرد؛

اتمام پایش ۲ هزار ساختمان بلند مرتبه در تهران

تهران رسانه | طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، حدود ۲ هزار ساختمان بلند مرتبه در تهران مورد ارزیابی و پایش قرار گرفته اند.

اتمام پایش ۲ هزار ساختمان بلند مرتبه در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده حدود ۲ هزار ساختمان بلند مرتبه مورد ارزیابی و پایش قرار گرفته اند.

درشهر تهران حدود ۱۶ هزار ساختان بلندمرتبه (بیش از ۶ طبقه) وجود دارد که مقرر شد شهرداری تهران، نظام مهندسی تهران، راهبری و سرتیمی راه و شهرسازی استان تهران در راستای افزایش ایمنی و تاب آوری پایتخت در برابر حوادث غیر مترقبه مانند زلزله ارزیابی و پایش آنها را انجام دهند.

آن طور که حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرده پایش ۲ هزار ساختمان به اتمام رسیده و این کار همچنان ادامه دارد و در نهایت هم فهرست ساختمان های ناایمن به دادستانی شهر تهران اعلام خواهد شد. در این پایش‌ها ساختمان های ناایمن شهر شناسایی می‌شوند تا مقاوم سازی آنها با جدیت صورت گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت