شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/08/06

فخاری خبر داد؛

آمادگی استانداری تهران برای بازسازی ورزشگاه آزادی

تهران رسانه | وضعیت امروز مجموعه ورزشی آزادی وضعیت مطلوبی نیست و باید به‌سرعت بخش‌هایی که نیاز به ترمیم و بازسازی دارد؛ مثل جایگاه‌ها، سکوها، راهروها و بخش‌هایی که باید در دسترس باشند، آماده شوند.

آمادگی استانداری تهران برای بازسازی ورزشگاه آزادی

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران از آمادگی استانداری برای بازسازی ورزشگاه آزادی خبر داد و گفت: مردم متقاضی حضور در بازی‌های ملی هستند.

علیرضا فخاری پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در ارتباط با بازسازی استادیوم فوتبال ورزشگاه آزادی اظهار داشت: وضعیت امروز مجموعه ورزشی آزادی وضعیت مطلوبی نیست و آن‌چه که انتظار می‌رفت تا به‌سرعت بخش‌هایی که نیاز به ترمیم و بازسازی دارد؛ مثل جایگاه‌ها، سکوها، راهروها و بخش‌هایی که باید در دسترس باشند، آماده شوند.

استاندار تهران تأکید کرد: ما در پایتخت جمهوری اسلامی هستیم و مجموعه ورزشی آزادی، به‌عنوان سند افتخاری است برای برگزاری مسابقات مهم و جهانی است و باید در شأن تهران باشد.

وی ادامه داد: از وزارت ورزش و جوانان درخواست داریم، که در این خصوص با جدیت بیشتری ورود کند تا شرمنده مردم نشویم.

فخاری سپس گفت: تقاضای مردم برای حضور در ورزشگاه آزادی زیاد است و ما هم دوست داریم به‌خصوص بازی‌های ملی با حضور تماشاگران برگزار شود و امید است کمبود امکانات مرتفع شود و شرایط به‌گونه‌ای مهیا شود، که دوستداران ورزش با نشاط بیشتری در این مجموعه حضور یابند.

وی از آمادگی استانداری تهران برای کمک به بازسازی مجموعه ورزشی آزادی خبر داد و خاطرنشان کرد: پروژه بازسازی مجموعه ورزشی آزادی از اعتبارات ملی هزینه می‌شود و به هزینه استانی ربطی ندارد، اما اگر دوستان کمک بخواهند ما دریغ نمی‌کنیم و از سهم حوزه ورزش در جهت مرتفع شدن مشکلات کمک خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

تهران رسانه | بیشترین تخلفات ساختمانی در حریم پایتخت و مناطق ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۱۵ شهرداری تهران که در محدوده‌های بلافصل شهر قرار دارند صورت می گیرد.

تعیین چهار استان معین برای پشتیبانی از پایتخت

تعیین چهار استان معین برای پشتیبانی از پایتخت

تهران رسانه | مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری تهران از تعیین چهار استان معین برای پشتیبانی از پایتخت در شرایط اضطراری خبر داد و بر ضرورت تأمین نیازهای اساسی مردم تأکید کرد.

ساماندهی محورهای بساط گستری در تهران

ساماندهی محورهای بساط گستری در تهران

تهران رسانه | ساماندهی محورهای پرتراکم بساط‌گستری در تهران با همکاری شهرداری و پلیس و با هدف حفظ نظم شهری، تسهیل تردد شهروندان و توجه به شرایط معیشتی افراد انجام می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت