پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

رویداد محلی؛

قیچی مهربانی این بار در محله جوادیه تهران

تهران رسانه | حمید اکبری به عنوان مبتکر قیچی مهربانی این بار سری به محله جوادیه تهران زد.

قیچی مهربانی این بار در محله جوادیه تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حمید اکبری چهره ماندگار هنر آرایشگری ایران عنوان کرد که "قیچی طلایی" ام را کنار گذاشتم و با افتخار "قیچی مهربانی" به دست گرفتم و آرایشگر افراد کم توان مالی شدم.

بعد از مراجعه به خیلی از مناطق گسترده تهران به عنوان مبتکر قیچی مهربانی این بار سری به محله قدیمی تهران جوادیه زدم و با تیم قیچی مهربانی ام در آنجا حضور پیدا کردم با حمایتهای شهرداری محترم و با پشتیبانی مرکز نیکوکاری انجمن محلی جوادیه، طبق معمول سایه بان و صندلی خود را بنا کرده و منتظره مشتری شدم و از آنجا که با بافت محله به لحاظ مسائل فرهنگی آشنا بودم میدانستم که آن روز یکی از بهترین پویشهایم خواهد بود، اتفاقا همینطور هم شد و از ابتدای کار اهالی محل با استقبال و خدا قوت به من و بچه های تیم انرژی میدادند.

همینطور که سرگرم اصلاح موی شهروندان عزیزم بودم یکی از افرادی که منتظر بود تا موهایش را کوتاه کنم دیدم جارو بدست گرفته و محل ریزش مو ها را نظافت و جمع آوری میکند، دیگری از مغازه آبمیوه گرفته و به اعضای تیم قیچی مهربانی میدهد تا خستگی مان بر طرف شود خلاصه که در این محله کهن و با اصالت جوری فعالیت کردیم که گویا سالهاست که ما را میشناسند.

هدف از ابتکار قیچی مهربانی اینست که هر فردی نه تنها در حوزه زیبایی، بلکه در تمامی اصناف هر ماه یک بار اگر بتواند ابزار کارش را به ابزار مهربانی تبدیل کند، آنگاه میتوانیم انرژی مثبت فراوانی را به همنوع خود انتقال داده و حس نوعدوستی را بپرورانیم .




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت