آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/16

آبکار خبر داد؛

نمایشگاه پوشاک سنتی اقوام ایرانی در بهارستان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهارستان گفت: نخستین نمایشگاه مد و لباس اقوام و مراسم‌های سنتی، بومی با هدف بسترسازی جهت به نمایش گذاشتن الگوی ایرانی و اسلامی در بهارستان برگزار می‌شود.

نمایشگاه پوشاک سنتی اقوام ایرانی در بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ غلامرضا آبکار با اشاره به برپایی نخستین نمایشگاه پوشاک سنتی اقوام ایرانی در شهرستان بهارستان اظهار داشت: برپایی نمایشگاه مد و لباس اقوام فرصت مناسبی برای معرفی لباس‌های محلی و مراسم‌های سنتی و بومی اقوام مختلف کشور است که تنوع فراوانی در بین قومیت‌های شهرستان بهارستان دارد.

وی افزود: بهارستان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان تهران است که به دلیل وجود اقوام مختلف در آن قطعاً برگزاری چنین نمایشگاهی می‌تواند با استقبال بسیار خوب مردم روبه رو شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهارستان با بیان اینکه نمایشگاه مد و لباس با هدف معرفی البسه‌ ایرانی و تقویت ایده‌ها و نگاه‌های بومی برپا می‌شود افزود: با توجه به رفتارهای کنونی در جامعه و نوع پوشش هدف این نمایشگاه ایجاد بستر مناسب جهت به نمایش گذاشتن الگوهای دینی و اسلامی در بین مخاطبان به ویژه جوانان است که آموزهای دینی و حجاب را به نمایش می‌گذارد.

آبکار در پایان با اشاره به غرفه‌های فعال در این نمایشگاه خاطرنشان کرد: این نمایشگاه دربردارنده غرفه نمونه لباس اقوام، غرفه صنایع دستی، غرفه سفال‌گری، منجق‌دوزی، پارچه‌های ویژه تهیه لباس و غیره است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت