پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

انتخابات رسانه؛

جزییات فعالیت شهرداری تهران در انتخابات مجلس

تهران رسانه | نصب ۱۰۰۰ سازه تبلیغاتی در نقاط مختلف پایتخت و نصب کمپین «انتخاب درست» بر روی عرشه‌های پل‌ها و مکان‌های پر رفت‌وآمد تهران، از جمله اقدامات شهرداری تهران در این حوزه است.

جزییات فعالیت شهرداری تهران در انتخابات مجلس

به گزارش تهران رسانه ؛ سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی گفت: نصب ۱۰۰۰ سازه تبلیغاتی در نقاط مختلف پایتخت و نصب کمپین «انتخاب درست» بر روی عرشه‌های پل‌ها و مکان‌های پر رفت‌وآمد تهران، از جمله اقدامات شهرداری تهران در این حوزه است.

عبدالمطهر محمدخانی درباره جزییات اقدامات شهرداری تهران برای ارتقای مشارکت در انتخابات یازدهم اسفند، اظهار کرد: مهم‌ترین برنامه مدیریت شهری تزریق روحیه نشاط و تشویق شهروندان برای مشارکت سیاسی است.

سخنگوی شهرداری تهران به تلاش‌های سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای فضاسازی مناسب در آستانه انتخابات اشاره و اضافه کرد: در نخستین ساعات تبلیغات انتخاباتی در بامداد روز پنجشنبه (۳ اسفندماه ۱۴۰۲) بیش از ۱۰۰۰ سازه تبلیغاتی در نقاط مختلف شهر برای الصاق تبلیغات کاغذی نامزدها نصب شد و از گروه‌های سیاسی انتظار می‌رود تبلیغات انتخاباتی خود را تنها در محل‌های مربوطه نصب و از الصاق آنها به دیواره‌های شهر خودداری کنند.

محمدخانی با یادآوری اکران بیلبوردهای ترویجی-سیاسی در سطح شهر، ادامه داد: به همت سازمان زیباسازی کمپین «انتخاب درست» در عرشه‌های پل‌ها و مکان‌های پر رفت‌وآمد شهر از چند روز گذشته نصب شده است. همچنین تبلیغات «برای ایران رأی می‌دهم» نیز از روز چهارشنبه گذشته اکران شده و در نقاط پُر تردد شهر سازه‌های تبلیغاتی به شکل صندوق رأی نصب شده است.

او در ادامه با اعلام آمادگی فرهنگسراها و خانه‌های محلات برای میزبانی از همایش‌های ترویجی و سیاسی در انتخابات پس رو، تصریح کرد: شخص شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر تهران و دیگر مدیران شهرداری تمام تلاش خود را برای تشویق مردم برای حضور پای صندوق های رأی از طریق سرکشی به محلات و مساجد و حضور در برنامه های تلویزیونی انجام خواهند داد.

محمدخانی همچنین به برگزاری مجموعه مراسم‌های جشن تکلیف سیاسی ویژه رأی‌اولی‌ها در مناطق مختلف شهر اشاره کرد و افزود: مدیریت شهری در کنار دیگر ظرفیت‌های مردمی از برگزاری چنین برنامه‌هایی برای ارتقای روحیه سیاسی جوان‌ترها حمایت خواهد کرد و برنامه‌های ترویجی و تبیینی متعددی در یک هفته آینده برای تشویق شهروندان به حضور پای صندوق های رأی برگزار می‌شود.

او ابراز امیدواری کرد که با مشارکت حداکثری شهروندان و حضور آنها پای صندوق‌های رأی، یازدهم اسفندماه نیز برگ زرین دیگری در تاریخ معاصر ایران رقم بخورد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت