کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

سه شنبه 1404/09/25

جوانی خبر داد؛

ساخت فضای سه طبقه در محدوده میدان ونک

تهران رسانه | در محدوده میدان ونک فضایی سه طبقه احداث می شود که تونلی از زیر عبور می‌کند، یک طبقه فضای ماشین‌رو که قرار است از زیر سطح اصلی عبور کند و فضای پیاده راهی که روی سطح است.

ساخت فضای سه طبقه در محدوده میدان ونک

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار منطقه ۳ تهران به تشریح طرحی که برای رفع ترافیک محدوده چهارراه جهان‌کودک و میدان ونک در نظر گرفته شده است، پرداخت.

حمید جوانی شهردار منطقه ۳ تهران در خصوص طرحی که برای رفع ترافیک چهارراه جهان‌کودک و میدان ونک در نظر گرفته شده است، گفت: طرح چهار راه جهان کودک یک طرح ملی است که منطقه پیگیری آن را انجام می‌دهد. به طوری که در آن تونلی برای رفع ترافیک در این محدوده طراحی شده که از نظر متراژ و مساحت از تونل توحید نیز بزرگ‌تر است.

وی افزود: فاز مطالعاتی این طرح انجام شده و بر اساس هدف گذاری که حوزه معاونت فنی و عمران دارند، بعد از انجام پروژه‌های در دست اجرا و پروژه‌هایی مانند تونل متوسلیان به سراغ اجرای پروژه میدان ونک خواهند رفت اما مقدمات اجرای فاز یک این طرح در حال فراهم شدن است.

جوانی در خصوص جزئیات این طرح توضیح داد: طرحی که در ابتدا برای اجرا مد نظر است طرحی است که از قبل از چهارراه جهان کودک یعنی از اتوبان شهید حقانی به سمت جهان کودک (شرق به غرب) تونلی را خواهیم داشت که این تونل از زیر میدان ونک و اتوبان ملاصدرا عبور می‌کند و در بزرگراه شهید چمران به روی سطح خواهد آمد یعنی تونلی است که بالغ بر ۲ هزار متر طول مسیر آن خواهد بود.

شهردار منطقه ۳ اضافه کرد: با این اتفاق بخشی از میدان ونک را به زیر سطح خواهیم برد، یعنی سواره‌رو به پایین منتقل و خود میدان به یک پیاده راه تبدیل خواهد شد. در واقع در محدوده میدان ونک فضایی سه طبقه را خواهیم داشت؛ تونلی که از زیر عبور می‌کند، یک طبقه فضای ماشین‌رو که قرار است از زیر سطح اصلی عبور کند و فضای پیاده راهی که روی سطح است.

وی ادامه داد: البته این طرح غایی و نهایی میدان ونک است و شاید دسترسی به آن سال‌ها به طول بینجامد ولی اولویت در این طرح، ابتدا ایجاد تونل و سپس ایجاد زیر گذر میدان ونک و پس از آن ایجاد مسیر پیاده‌راه در روی سطح است تا بتوانیم فضای میدان را از حالت شلوغی فعلی، خارج کنیم که امیدواریم مقدمات اجرایی این طرح هر چه زودتر فراهم شود.

جوانی در پایان تاکید کرد: همه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط چه در داخل و چه در خارج از شهرداری باید برای اجرای این طرح کمک کنند. مثلاً بخش منظر شهری و زیباسازی و تغییر بافت فضای پیرامونی میدان ونک را در این طرح خواهیم داشت و معاونت‌های خدمات شهری، فنی و عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در داخل درگیر این طرح خواهند بود و در خارج از مجموعه شهرداری نیز این طرح، مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی در وزارت راه را لازم دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت