شناسایی ۳ برند نان غیراستاندارد در استان تهران

وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

چهارشنبه 1404/04/25

محمودی عنوان کرد؛

تکریم مقام دختران در استان تهران

تهران رسانه | همه دستگاه‌ها و فعالان مردمی می بایست جهت گرامیداشت ایام دهه کرامت بر تکریم مقام دختران برنامه ریزی مناسب را داشته باشند.

تکریم مقام دختران در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس ستاد دهه کرامت استان تهران برتکریم مقام دختران این استان طی این دهه پر فضیلت تاکید کرد.

حجت الاسلام سید محسن محمودی صبح چهارشنبه در اولین جلسه ستاد برگزاری دهه کرامت استان تهران که در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این استان و با حضور نمایندگان دستگاه‌ها برگزار شد، ضمن تبریک دفاع مشروع و موفقیت آمیز سپاه مقتدر و نیروهای مسلح در هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم غاصب صهیونیستی اسرائیل گفت: باید همه در تبیین این اقدام مهم و بی نظیر تلاش کنند.

محمودی افزود: مناسبت‌های دینی و انقلابی یکی از این فرصت‌های تبیین است که باید به خوبی از آنها استفاده شود.

رئیس ستاد دهه کرامت استان تهران با اشاره به اهمیت دهه کرامت از ۲۱ الی ۳۱ اردیبهشت ماه افزود: باید همه دستگاه‌ها و فعالان مردمی جهت گرامیداشت این ایام پر سرور و تکریم مقام دختران برنامه ریزی مناسب را داشته باشند.

وی با اشاره به دبیری ستاد توسط مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان تهران خواستار توجه جدی به این مناسبت مهم شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام عالمی مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان تهران نیز طی سخنانی از همگان خاصه تشکل‌ها و فعالان مردمی خواست در برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم دهه کرامت همت گمارند.

در ادامه این جلسه محوریت برنامه‌ها در بقاع متبرکه استان تهران به ویژه امام زاده‌های خانم، برگزاری برنامه‌های معنوی با حضور خادمیاران رضوی، برنامه‌های ویژه در مدارس، دانشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها، فضاسازی تبلیغی مناسب و تهیه محتواهای تبلیغاتی از جمله برنامه‌های پیشنهادی بود که مقرر شد، برنامه‌های دستگاه‌ها و مجموعه‌ها ارائه شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت نخستین دهکده محیط زیستی در تهران

ساخت نخستین دهکده محیط زیستی در تهران

تهران رسانه | نخستین دهکده محیط‌زیستی پایتخت در جنوب تهران راه‌اندازی می‌شود.

شرارت در فرهنگسرای تهران

شرارت در فرهنگسرای تهران

تهران رسانه | یک شرور که با وورد به فرهنگسرایی در تهران، اقدام به عربده کشی و تخریب اموال عمومی کرده بود، با تلاش پلیس دستگیر شد.

ستاد اشیای پیدا شده در مترو تهران

ستاد اشیای پیدا شده در مترو تهران

تهران رسانه | ستاد اشیای پیدا شده مترو به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات و دسترسی آسان‌تر مسافران، از ایستگاه امام خمینی (ره) به ایستگاه بهارستان منتقل می‌شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت