فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

سه شنبه 1404/08/27

القاصی خبر داد؛

آغاز به کار اولین دادگاه صلح در استان تهران

تهران رسانه | امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۳ اولین دادگاه صلح در استان تهران در شهرستان قدس شروع به کار کرد.

آغاز به کار اولین دادگاه صلح در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کل دادگستری استان تهران از آغاز به کار اولین دادگاه صلح در شهرستان قدس خبرداد.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اجرای قانون جدید شوراهای حل اختلاف و برگزاری دادگاه‌های صلح در استان تهران گفت: امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۳ اولین دادگاه صلح در استان تهران در شهرستان قدس شروع به کار کرد که در راستای صلاحیت‌های این دادگاه و بر اساس قانون جدید شوراهای حل اختلاف پرونده‌های ارجاعی را مورد رسیدگی قرار می‌دهد.

القاصی گفت: در اولین دادگاه صلح استان تهران ۲ شعبه فعال شده است که قضات آن ابلاغ قاضی دادگاه صلح را در این خصوص دریافت کرده اند.

پیش از این، رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست فصلی مدیران دادگستری در راستای اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف در هشتمین مأموریت خود به مدیران قضایی، ایجاد دادگاه‌های صلح در سال ۱۴۰۳ را مورد تاکید قرار داده بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت