نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

قلعه نو رسانه؛

مشکل کمربندی قلعه نو را حل کنید

تهران رسانه | درخواست امام جمعه قرچک از وزیر راه و شهرسازی برای رفع مشکل ترافیک کمربندی قلعه نو در نماز جمعه مطرح شد.

مشکل کمربندی قلعه نو را حل کنید

به گزارش تهران رسانه ؛ امام جمعه قرچک خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر وقت ندارید، دو نفر را بفرستید، در مسیر قلعه نو به قرچک تردد کرده و مشکلات مردم را ببینند.

حجت‌الاسلام حجت اله اسماعیلی در خطبه نماز جمعه قرچک اظهار کرد: یکی از نشانه‌های کشور باتقوا تبعیت از امت و ولی امر است؛ ما در نماز عبادی سیاسی هفته پیش این قدرت و حضور را به وضوح دیدیم لذا نمازجمعه نصر یکی از نمازهای ماندگار در ایران شد که نشان از اتحاد و قدرت ملت ایران بود.

وی گفت: مسئله‌ای که امروز برای دنیا و امت اسلام مهم است، مسئله دفاع است چراکه همین موضوع جهاد را به همراه دارد و اگر مردم یک جامعه باهم متحد شوند برکات آن جامعه بیشتر می‌شود و چندگانگی از بین می‌رود.

امام جمعه قرچک افزود: شهید سید حسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی مایه فخر و اثرگذاری مردم شدند و حتی مردم پس از شهادت این دو مرد نشان دادند که با ایمان راسخ خود در مقابل مستکبران می‌ایستند، امت اسلامی امروز باید بداند که تنها اهرم دشمن ایجاد تفرقه در بین مسلمانان است؛ اما حالا روز بیداری امت است و مردم با قدرت و نصرت خود اجازه نمی‌دهند تا دشمن بر امت چیره شود.

وی گفت: سال‌های متمادی مشکل حمل و نقل و تردد را داریم، نه مترو آمد، نه مشکل کمربندی قلعه نو حل شد، قبل از وزیر شدن این خانم از وی بسیار تعریف می‌شد.

اسماعیلی با بیان اینکه قرچک، سیستان نیست، همین کنار تهران است، خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر وقت ندارید، دو نفر را بفرستید، در این مسیر تردد کرده و مشکلات مردم را ببینند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت