آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

چهارشنبه 1404/04/18

قربان زاده خبر داد؛

برخورد با عوامل مراکز غیرمجاز سقط جنین در استان تهران

تهران رسانه | عوامل مراکز غیرمجاز سقط جنین در استان تهران شناسایی و با آنها برخورد شد.

برخورد با عوامل مراکز غیرمجاز سقط جنین در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از شناسایی و برخورد با عوامل مراکز غیرمجاز سقط جنین در این استان خبر داد.

سردار قربان ولی زاده پیش از ظهر شنبه در نخستین جشنواره ملی الگوی کنشگری اجتماعی بسیج طی سخنانی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به یُمن و برکت وجود بسیج ما جنگ تمام عیار هشت ساله را با پیروزی پشت سر گذاشتیم.

وی با بیان اینکه همواره بسیج برای مردم و برای انقلاب بوده است، گفت: امروز شاهد گسترش تفکر بسیج در کشورهای دیگر و به‌ویژه در جهان اسلام و محور مقاومت هستیم.

فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران گفت: در موضوعات اجتماعی، کارهای بسیار بزرگی در عرصه امر به معروف، قرارگاه‌های عفاف و حجاب و طرح حیات طیبه و مطالبه‌گری و ضابطین انجام شده و اتفاقات خوبی رخ داده است.

وی اضافه کرد: در زمینه محرومیت زدایی نیز راه‌اندازی قرارگاه محرومیت‌‎زدایی در شهرستان‌های استان تهران و ارائه خدمات اجتماعی، ۷۵ محله کم‌برخوردار در شهرستان‌های تهران شناسایی شده است که با حضور دستگاه‌های مختلف به مشکلات آن‌ها رسیدگی خواهد شد.

ولی زاده به فعالیت بسیج در عرصه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: شهرستان‌های ما از مناطق پرجمعیت کشور هستند؛ اما در قرارگاه جوانی جمعیت نیاز به تلاش زیادی داریم و باید موانع با تلاش دستگاه‌ها برطرف شوند.

وی از برخورد دستگاه‌های امنیتی با مراکز غیرمجاز سقط جنین خبر داد و گفت: با تلاش مجموعه‌های امنیتی در قالب «طرح نفس»، مراکز غیرمجاز سقط جنین شناسایی و با آن‌ها برخورد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
شورای شهر به فکر ساخت پناهگاه در تهران

شورای شهر به فکر ساخت پناهگاه در تهران

تهران رسانه | ساخت و استفاده از پناهگاه‌های قابل انتقال در تهران به یک برنامه بلندمدت نیاز دارد.

کشف ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران

کشف ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران

تهران رسانه | ۲ خرده فروش مواد مخدر در میدان خراسان دستگیر و از مخفیگاه متهمان ۱۵ هزار قرص مخدر کشف و ضبط شد.

وضعیت ون کافه های غیرمجاز در تهران

وضعیت ون کافه های غیرمجاز در تهران

تهران رسانه | ون‌کافه‌های غیرمجاز در مناطق مختلف شهر تهران در حال جمع‌آوری هستند و بر همین اساس نیز تعداد آنها کاهش محسوسی داشته است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت