انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

در شهرستان بهارستان؛

بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش‌حساب

رئیس اداره تامین اجتماعی بهارستان گفت: با بخشنامه‌ای که از ابتدای سال جاری به شعبات تأمین اجتماعی ابلاغ شد ۱۴۵ کارگاه تولیدی و صنعتی از بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش‌حساب در شهرستان بهارستان بهره‌مند شدند.

بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش‌حساب

به گزارش تهران رسانه ؛ مختار محمدی‌نژاد گنجی با اشاره به مشکل بیمه‌ای کارگاه‌های صنعتی و تولیدی در شهرستان بهارستان اظهار داشت: با بخشنامه‌ای که از ابتدای سال جاری به شعبات تأمین اجتماعی ابلاغ شد 145 کارگاه تولیدی و صنعتی از بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش‌حساب در شهرستان بهارستان بهره‌مند شدند.

وی ادامه داد: با هدف ادامه فعالیت و جلب اعتماد کارگاه‌های تولیدی در بهره‌وری از خدمات تأمین اجتماعی به واحدهای تولیدی، صنفی و صنعتی جهت پرداخت حق بیمه مهلت داده شد تا کارفرمایان با تقسیط بدهی نسبت به ارسال لیست بیمه اقدام کنند و مشمول جریمه نشوند.

رئیس تأمین اجتماعی بهارستان با اشاره به پوشش بیش از 42 هزار و 600 نفر زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی بیان کرد: این افراد در حوزه بیمه‌های اجباری، آزاد، صنفی، رانندگان، خادمین مساجد و توافقی به شمار می‌روند و همچنین این سازمان به 12 هزار و 537 نفر در بهارستان مستمری پرداخت می‌کند.

محمدی‌نژاد افزود: تأمین اجتماعی در سال جاری ماهیانه بیش از 14 میلیارد تومان مستمری به مشمولان مستمری‌بگیر پرداخت و بیش از 1400 نفر با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 400 میلیون تومان ماهانه مستمری بیمه بیکاری دریافتی درند.

وی همچنین با بیان اینکه بهارستان در شمار شهرهای پرجمعیت استان تهران به شمار می‌رود خاطرنشان کرد: ضریب پوشش بیمه‌ای این شهرستان به دلیل صنعتی و صنفی بودن مطلوب است اما در شش ماه نخست سال جاری در بازرسی از حدود 10 هزار کارخانه و کارگاه صنعتی، تولیدی و صنفی 341 واحد به علت عدم بیمه کارکنان کشف شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت