صفادشت رسانه؛
برگزاری همایش کوهپیمایی بانوان در صفادشت
تهران رسانه | به مناسبت گرامیداشت ایام دهه امامت و ولایت، جمعی از بانوان صفادشتی از توابع شهرستان ملارد در یک همایش کوهپیمایی شرکت و روز خود را با نشاط و سرزندگی آغاز کردند.

به گزارش تهران رسانه ؛ سیدحسین مرتضوی مسئول امور ورزش شهرداری صفادشت گفت: این همایش با همکاری حوزه های مقاومت بسیج برادران و خواهران شهرک امید و کانون ورزش خدمت رضوی شهرستان ملارد در راستای ارتقای سطح سلامت جسمی و نشاط اجتماعی شهروندان در ارتفاعات کوهپایه این شهرک برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این همایش ، بانوان شرکت کننده با استقبال پرشور خود، به ارتفاعات اطراف گلزار شهدای گمنام فاز یک شهرک امید صعود کردند و در پایان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام با اهدای جوایز از حاضرین در این برنامه قدر دانی شد.
مرتضوی به برگزاری جشنواره مسابقات ورزشی خادمیاران رضوی اشاره کرد و افزود : شرکت کنندگان در این جشنواره در رشته های ورزشی تیراندازی، تنیس روی میز، فوتبالدستی، بازی حلقه، طناب کشی و دارت با هم به رقابت پرداخته و در پایان با حضور مسئولان از نفرات برتر هر رشته تقدیر شد.
به گفته مسئول امور ورزش شهرداری صفادشت برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی به مناسبت این ایام فرخنده از دیگر برنامه های تدارک دیده شده برای ارتقاء سطح نشاط و شادابی شهروندان صفادشتی است.
شرکت کنندگان در این برنامه ضمن آموزش توسط مربیان مربوطه به انجام بازیهای بومی محلی دال پلان، کورن هول و چوب کشی پرداختند.
در مراسم اختتامیه این جشنواره ضمن تحویل پیوست فرهنگی مرتبط با ایام دهه کرامت به ۲۰ نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.
- پنج شنبه 1404/03/22 12:58
- گروه خبری : ورزش
- کد خبر : 8673
- چاپ
- منبع : تهران رسانه