انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

اردکانی مطرح کرد؛

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

تهران رسانه | اگر شهروندان استان تهران مصرف آب خود را ۲۰ درصد کاهش دهند، از قطعی آب و افت فشار بیشتر جلوگیری خواهد شد.

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل آبفا استان تهران بر صرفه جویی ۲۰درصدی شهروندان برای جلوگیری از قطعی آب تاکید کرد.

محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، پیش از ظهر چهارشنبه با اشاره به کاهش سطح آب مخازن سدهای تهران هشدار داد: در صورت ادامه روند کنونی مصرف آب، پایتخت ممکن است با قطعی آب و محدودیت‌های شدید مواجه شود.

وی اظهار داشت: اگر مردم مصرف آب خود را ۲۰ درصد کاهش دهند، از قطعی آب و افت فشار بیشتر جلوگیری خواهد شد. اما در صورت تداوم روند فعلی، وارد شرایط بحرانی خواهیم شد و ناچار به اعمال سیاست‌های سختگیرانه خواهیم بود.

اردکانی با اشاره به شناسایی شش درصد از مشترکان تهران به عنوان «بدمصرف»، اعلام کرد: این گروه شامل افرادی است که بیش از دو برابر الگوی مصرف آب استفاده می‌کنند، از جمله دارندگان استخرهای خانگی.

او افزود: به این مشترکان اخطار داده می‌شود و در صورت عدم رعایت، آب آن‌ها به مدت ۲۴ ساعت قطع خواهد شد و تعرفه‌هایشان به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد. همچنین ممکن است قیمت واقعی آب از این گروه دریافت شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی ۲۰ درصدی برای جلوگیری از قطعی آب، درباره وضعیت برخی مناطق پایتخت توضیح داد: در منازلی که در طبقات بالا قرار دارند و فاقد پمپ و مخزن ذخیره آب هستند، قطعی آب گزارش شده است. ما ناچار به اعمال محدودیت فشار هستیم، اما قطعی برنامه‌ریزی‌شده اعمال نکرده‌ایم.

وی توصیه کرد: هر خانوار باید مخزنی با ظرفیت ۷۵ لیتر به ازای هر نفر و پمپ مناسب نصب کند.

اردکانی همچنین درباره نگرانی‌های مربوط به کیفیت آب اطمینان داد و گفت: کیفیت آب تضمین‌شده است. تصفیه‌خانه‌های ما مدرن هستند و کیفیت آب خروجی، صرف‌نظر از کاهش سطح آب سدها، مطابق با استانداردها خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت