نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

سه شنبه 1404/07/01

هرمزی خبر داد؛

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

تهران رسانه | نهضت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران جانی تازه گرفت.

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ روز گذشته گام مهمی در حوزه حمل‌ونقل برقی برداشته شد و نهضت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی جانی تازه گرفت. با ورود ۲۰۱ اتوبوس برقی، دارایی‌هایمان در بخش اتوبوس‌های برقی به ۳۹۰ دستگاه رسید. این بزرگ‌ترین ناوگان اتوبوس برقی است که طی سال‌های اخیر در کشور وارد خطوط بهره‌برداری می‌شود.

رقم بی‌سابقه‌ای برای نوسازی اتوبوس‌ها در این دوره مدیریت شهری عملیاتی شده و بر همین اساس تعداد اتوبوس‌های تهران امروز به ۱۸۰۹ دستگاه رسیده است. این رقم که در دوره فعلی محقق شده، یک‌رکورد بزرگ و دست‌نیافتنی برای دوره‌های مختلف مدیریت شهرداری تهران است. ۱۳۵۸ دستگاه دیگر هم تا پایان سال‌جاری اضافه خواهد شد تا رقم اتوبوس‌های جدید تهران در دوره مدیریت شهری ششم به ۳۱۶۷دستگاه برسد.

این دستاورد بزرگ با حمایت‌های شورای شهر و مدیریت شهری برای شهروندان محقق شده است. ما موضوع توجه به جای پارک و حمل‌ونقل را از مرحله شعار و گزارش‌دهی خارج کرده و به صحنه عمل و اجرا آورده‌ایم.

این اتفاق نویدبخش یک حمل‌ونقل پاک، ترافیک روان‌تر و آسایش بیشتر برای مردم است. همشهریان عزیز استقبال بسیار خوبی از فاز اول این پروژه داشتند و این روند ادامه خواهد یافت.

همزمان با این رویداد، ۲ ایستگاه شارژ مهم در ایستگاه هنگام و قورخانه افتتاح شد. این ایستگاه‌ها در شب به اتوبوس‌ها و در روز به تاکسی‌ها سرویس شارژ خواهند داد. در ایستگاه هنگام شمالی ۲۴ اتوبوس در ۹ ساعت و ۱۹۲ تاکسی در ۱۲ ساعت امکان شارژ دارند. ما هم به نوسازی و هم به خدمات پیرامونی، ازجمله ایستگاه‌های شارژ، توجه ویژه داشتیم.

سومین اولویت ما در این دوره مدیریت شهری، تکمیل شبکه مترو، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ریلی و بهسازی واگن‌ها بوده است. تاکنون ۱۶۰ایستگاه مترو افتتاح شده و در ۲ ماه آینده ۳ ایستگاه دیگر (ازجمله ایستگاه‌های سرباز و مریم مقدس در خط۷) به شبکه متروی تهران اضافه خواهد شد. همه دارایی‌های تهران در بخش مترو نیازمند نوسازی ناوگان بود که بر این اساس به اندازه ۲۵ سال عمر متروی تهران قرارداد منعقد کردیم. در وهله نخست قرارداد ۱۰۷۱ واگن مترو با کمک دولت منعقد شد و پیش‌بینی می‌شود رام اول بهمن‌ماه تحویل گرفته و وارد شبکه ریلی شود. همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی و صنایع داخلی، ۱۱۳ دستگاه واگن ملی به ناوگان افزوده خواهد شد که ۲ رام از آنها از هفته آینده وارد خطوط خواهد شد. در حوزه توسعه خطوط مترو نیز تا امروز ۳۹ کیلومتر و ۱۹ ایستگاه را تحویل داده‌ایم و به‌زودی ۳ ایستگاه ورزشگاه تختی، مریم مقدس و سرباز نیز بهره‌برداری خواهد شد. برای اتوبوس‌های برقی جدید ۱۷خط پیش‌بینی کرده‌ایم که ۷خط روز گذشته پس از پایان مراسم رونمایی از اتوبوس‌ها به بهره‌برداری رسید و به‌تدریج تا پایان مهرماه تمامی ۱۷خط برای خدمت‌رسانی به شهروندان آماده خواهند شد. این خطوط عمدتا در محدوده مرکز شهر و مناطقی با بار ترافیکی بالا مستقر می‌شوند.

علاوه‌براین، خبر خوشحال‌کننده‌ برای مجموعه دانشگاه تهران راه‌اندازی یک‌خط اختصاصی اتوبوس جدید برای سرویس‌دهی به این دانشگاه است که آن هم با ناوگان برقی پوشش داده خواهد شد.

شاید این سؤال مطرح شود که سری بعدی اتوبوس‌های برقی چه تعداد است و چه زمانی وارد کشور می‌شود. ۱۱۰دستگاه اتوبوس برقی در حال انتقال به کشور است و تلاش داریم تا پایان سال به رقم اعلام‌شده دست پیدا کنیم. علاوه بر خرید و واردات اتوبوس‌های برقی و جدید، در حوزه بازسازی هم در این دوره اتفاق خوبی رقم زدیم و ۵۸۸ دستگاه اتوبوس را بازسازی کردیم و تا پایان سال ۳۲۷ اتوبوس دیگر را نیز بازسازی خواهیم کرد. تهران نیم‌قرن است که از آلودگی هوا رنج می‌برد و دچار مشکلات متعددی بوده است. ما توجه به هوای پاک را از شعارزدگی خارج و ۵۰ درصد خطوط محوری در شبکه اتوبوسرانی تهران را نوسازی کردیم. با اقدامات صورت‌گرفته، تهران امروز شهری است که حمل‌ونقل پاک و برقی در آن در جریان است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

تهران رسانه | نهضت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران جانی تازه گرفت.

نرخ های جدید سرویس مدارس در تهران

نرخ های جدید سرویس مدارس در تهران

تهران رسانه | هزینه سالانه سرویس مدارس ابتدایی حداقل ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان و حداکثر ۴۰ تا ۴۳ میلیون تومان تعیین شد.

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت