انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

اقوامی پناه خبر داد؛

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر با اشاره به موانع موجود در مسیر ساماندهی دستفروشان، گفت: یکی از چالش‌های اصلی در این زمینه، افرادی هستند که مقابل مغازه‌های خود را به صورت غیرقانونی و با دریافت مبالغی گزاف در اختیار دیگران قرار داده‌اند. این اقدام مصداق تصرف اموال عمومی و انتقال منافع آن به نفع شخص است و اخلال جدی در روند ساماندهی ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی از این افراد حتی در اپلیکیشن‌ها مبالغ غیرقانونی برای اجاره معابر عمومی درج کرده‌اند، افزود: شهرداری در این مسیر با مافیای پیچیده‌ای روبه‌رو است؛ مافیایی که به محض ورود مدیریت شهری برای برخورد، فضاسازی رسانه‌ای و مانع‌تراشی می‌کند. البته بخش عمده اصناف شهر تهران متدین و قانونمند هستند اما تعداد محدودی از افراد با سوءاستفاده، مشکلات جدی به وجود آورده‌اند.

اقوامی‌پناه تأکید کرد: ما در کنار دستفروشانی که واقعاً به دلیل مشکلات معیشتی ناچار به فعالیت هستند، قرار داریم اما با جدیت در برابر سودجویان و عوامل مافیایی می‌ایستیم. شهرداری تهران با همکاری شورای شهر و با حمایت قوه قضائیه برخورد قانونی با این تخلفات را در دستور کار دارد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از شهروندان خواست در این زمینه همکاری کنند و گفت: شماره ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت گزارش‌های مردمی در خصوص مطالبه غیرقانونی وجه، چه از سوی افراد سودجو و چه احتمالا برخی عوامل مرتبط است. این گزارش‌ها بلافاصله پیگیری شده و برای متخلفان پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.

وی با اشاره به طرح ساماندهی ۱۰۴ نقطه در شهر تهران، ادامه داد: تا کنون ۵۸ نقطه شناسایی شده و در هر منطقه یک محور برای پاکسازی در دستور کار است. هدف ما آزادسازی معابر به نفع شهروندان است و از مردم و رسانه‌ها انتظار داریم در اجرای این طرح یاری‌گر مدیریت شهری باشند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت