پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

شنبه 1405/05/03

علیزاده خبر داد؛

انتخاب «راننده نمونه» اتوبوس در تهران

تهران رسانه | شهروندان تهرانی می توانند با اسکن یک QR کد نصب‌شده در اتوبوس‌ها، رانندگان نمونه را انتخاب و به شرکت واحد معرفی کنند.

انتخاب «راننده نمونه» اتوبوس در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از انتخاب راننده نمونه در قالب اجرای طرح «همیار اتوبوس» خبر داد و گفت: این طرح به شهروندان تهرانی امکان می‌دهد با اسکن یک QR کد نصب‌شده در اتوبوس‌ها، رانندگان نمونه را انتخاب و به شرکت واحد معرفی کنند.

مهدی علیزاده با اعلام اجرای طرح «همیار اتوبوس» گفت: در این طرح، نظر و مشارکت مستقیم شهروندان مبنای انتخاب رانندگان نمونه قرار گرفته و تلاش کرده‌ایم از ظرفیت فناوری برای تعامل مؤثر با مسافران استفاده کنیم.

وی افزود: QR کدی که در تمامی اتوبوس‌های شهری تهران نصب شده، شهروندان را به بستر نظرسنجی این طرح هدایت می‌کند. مسافران پس از اسکن کد با تلفن همراه خود، با وارد کردن شماره پلاک اتوبوس که در بالای رمزنگار درج شده، به سؤالات مربوطه پاسخ می‌دهند و در پایان می‌توانند راننده مورد نظر خود را به‌عنوان راننده نمونه معرفی کنند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تاکید کرد: در پایان هر ماه، با بهره‌گیری از نظرات ثبت‌شده شهروندان، از دو راننده نمونه به انتخاب مردم با اهدای تندیس و هدایای نقدی تقدیر خواهد شد.
علیزاده هدف از اجرای این طرح را ارج نهادن به دیدگاه شهروندان، تقویت فرهنگ مشارکت عمومی و تشویق رانندگان برتر بر اساس شاخص‌های مورد انتظار شرکت واحد عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که این اقدام به ارتقای کیفیت خدمات و رضایت‌مندی مسافران در ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران منجر شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت