آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

پنج شنبه 1405/06/19

قضاتلو اظهار نمود؛

صدمه به ۸۰۰۰ سطل زباله در تهران

تهران رسانه | بیشترین تعداد سطل‌های زباله در تهران که آتش گرفته‌اند، مربوط به منطقه ۵ با ۲۷۰۰ مخزن سوخته و پس از آن منطقه ۴ با ۱۴۵۰ مخزن است.

صدمه به ۸۰۰۰ سطل زباله در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ آتش اغتشاش آشوبگران هزاران سطل زباله را در پایتخت سوزاند و تخریب کرد. محسن قضاتلو، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در برنامه پارک‌وی همشهری درباره آخرین وضعیت سطل‌های زباله بعد از اغتشاشات اخیر بیشتر توضیح داد.

چه تعداد سطل زباله در آشوب‌های اخیر دچار آسیب شده است؟

در مدت اغتشاشات اخیر حدود ۸۰۰۰ مخزن زباله در پایتخت آسیب دید که ارزش ریالی آن قابل توجه است. تخریب این سطل‌های زباله پیامدهای مختلفی دارد؛ ضمن اینکه خرید و جایگزینی این مخازن مشمول تشریفات قانونی است و هزینه‌ها را برای پایتخت افزایش می‌دهد.

مخازن زباله کدام منطقه بیشترین آسیب را دیده است؟

بیشترین تعداد سطل‌های زباله که آتش گرفته‌اند، مربوط به منطقه ۵ با ۲۷۰۰ مخزن سوخته و پس از آن منطقه ۴ با ۱۴۵۰ مخزن آسیب‌دیده بوده است.

آیا سطل‌زباله‌های جایگزین‌شده به‌جای قبلی بازگردانده شده‌اند؟

حدود ۶۷۰۰ مخزن از محدوده‌هایی که کانون اغتشاش بود جمع‌آوری شد. برخی از سطل‌ها که قابلیت جایگزینی داشتند به محل قبلی خود برگردانده شده‌اند. البته در حال بررسی هستیم که بتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و برنامه‌ای مشخص برای جمع‌آوری زباله‌ها داشته باشیم؛ اما به‌هرحال جایگزینی مخازن پسماند و بازگشت به شرایط قبلی مدتی زمان می‌برد و هزینه‌بر است.

آسیب‌های اغتشاشات تأثیری بر مدیریت پسماند داشته است؟

این آسیب‌ها باعث افزایش هزینه‌های ما در مدیریت شهری شده، زیرا مردم زباله‌ها را در مکان‌هایی قرار می‌دهند که قبلا سطل‌های زباله وجود داشتند و حالا جای آنها خالی است. این موضوع نیازمند دفعات بیشتر جمع‌آوری پسماند از شهر از سوی نیروهای مدیریت پسماند خواهد بود؛ ضمن اینکه پاکبان‌ها ناچارند زباله‌ها را از روی زمین به‌صورت دستی جمع‌آوری کنند. برخی مخازن را پس از تعمیر به معابر اصلی برگردانده‌ایم، اما برخی از آنها آنقدر دچار آسیب شده‌اند که باید جایگزین شوند. در برخی محورها مانند خیابان انقلاب اسلامی، دماوند و ولیعصر(عج) مخازن را حذف و جمع‌آوری پسماند را به لایه دوم منتقل کرده‌ایم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تهران رسانه | پراکندگی ایستگاه های مترو براساس مناطق نشان می دهد که مناطق، ۲، ۶، ۱۱ و ۱۲ دارای بیشتریتن تعداد ایستگاه هستند. در نقطه مقابل منطقه۲۱ تنها منطقه تهران است که ایستگاه مترو ندارد.

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت