آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

مرتضوی خبر داد؛

خیابان پیروزی تهران بازگشایی شد

تهران رسانه | در پی حمله صبحگاهی روز سه‌شنبه سوم فروردین به یکی از نقاط محدوده منطقه۱۳، نیروهای شهرداری با اجرای عملیات پاکسازی، بخشی از مسیر تردد در خیابان پیروزی را طی ۵ ساعت بازگشایی کردند.

خیابان پیروزی تهران بازگشایی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی، رئیس ستاد مدیریت بحران و شهردار منطقه ۱۳ با بیان اینکه از نخستین دقایق پس از وقوع حمله حدود ساعت پنج صبح امروز سوم فروردین ماه به یکی از نقاط محدوده، عوامل اجرایی شهرداری در محل حاضر شدند، گفت: اولویت نخست، عملیات تخصصی امداد و نجات توسط گروه‌های امدادی و بازگشایی مسیر تردد برای خودروهای اعزامی و شهروندان بود تا اختلال در شبکه حمل‌ونقل شهری به حداقل برسد.

وی با اشاره به عملیات آواربرداری و پاکسازی بخشی از معبر خیابان پیروزی بلافاصله پس از ورود نیروهای عملیاتی به محدوده افزود: نه تنها نقطه هدف، بلکه محدوده مجاور نیز بلافاصله تحت پوشش قرار گرفتند و معبر در ۵ ساعت بازگشایی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت