شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

یک شنبه 1405/08/03

آبادیان خبر داد؛

آمار وضعیت خانه های آسیب دیده در تهران

تهران رسانه | معاون شهرسازی و معماری شهردارتهران آخرین آمارهای مربوط به خانه‌های آسیب دیده و کارهای انجام شده برای بازسازی آنها را ارائه کرد.

آمار وضعیت خانه های آسیب دیده در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ نصراله آبادیان، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران درباره آخرین آمار مربوط به تعداد واحدهای آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم گفت: «تاکنون بیش از ۴۰ هزار و ۸۱۳ واحد درشهر تهران دچار آسیب شده اند که از این تعداد ۳۴ هزار و ۳۴۸ واحد نیازمند تعمیرات جزئی هستند. ۴ هزار ۴۸۳ واحد هم به تعمیرات متوسط نیاز دارند. ۷۷۹ واحد نیز به مقاوم سازی و هزار و۲۰۳ واحد هم به تخریب و نوسازی شوند.»

معاون شهردار تهران درباره روند بازسازی این خانه ها نیز توضیح داد: «از خانه های نیازمند تعمیرات جزئی، بخش قابل توجهی توسط همکاران ما در مناطق ۲۲ گانه درحال انجام بوده و پیش بینی می شود که حداکثر تا ۳۰ روز آینده بتوانیم تعمیر و مرمت این بخش از واحدهای آسیب دیده را کامل کنیم. تاکنون حدود ۹۰درصد کارها در این بخش به پایان رسیده است.»

او ادامه داد: «در بخش مربوط به تعمیرات متوسط نیز تمام پیمانکاران مشخص شده و مشغول به کار هستند. در این بخش هم پیشرفت خوبی داریم. به این ترتیب فقط بخش های مربوط به مقاوم سازی و تخریب نوسازی باقی می ماند.»

آبادیان درباره اسکان شهروندان آسیب دیده در جنگ هم تاکید کرد: «تاکنون در ۳۹ هتل شهرتهران نزدیک به ۶ هزارنفر اسکان داده شده اند. با تدابیر شهردار تهران در شهر تهران هیچ موردی را نداریم که نیازمند اسکان بوده، اما تاکنون اسکان داده نشده باشد و از تمام ظرفیت موجود برای اسکان شهروندان آسیب دیده در جنگ استفاده شده است. »

او افزود: «پس از هر اصابتی که اتفاق می افتاد ما خودمان با استقرار کانکس یا برپایی چادر در محل حادثه مستقر می شدیم. برای تمام کسانی که دچار آسیب شده بودند تشکیل پرونده داده می شد و توسط مدیریت بحران منطقه ثبت نام می شدند. آن دسته از شهروندانی که امکان سکونت در منزل شان را نداشتند در هتل ها اسکان داده می شدند.»

آبادیان درباره اینکه اگر شهروندی دچار آسیب شده اما هنوز خدمات نکرده باشد، چه کاری باید انجام دهد، هم گفت: «اگر موردی وجود داشته باشند، شهروندان می توانند باتوجه به محل سکونت خودشان به یکی از نواحی شهرداری مناطق ۲۲ گانه تهران مراجعه کنند تا نسبت به تشکیل پرونده و انتقال این عزیزان به هتل اقدام شود.»

معاون شهردار تهران تاکید می کند: «شهرداری تهران با کمال افتخار اعلام می کند که شهروندان آسیب دیده در جنگ برای اسکان موقت و تشکیل پرونده و انجام تعمیرات و مرمت و بازسازی خانه های دیده خودشان هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنند.»




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

تهران رسانه | مهرداد فلاح در یادداشتی به بررسی جایگاه «سقاخانه» در هنر مدرن ایران و نسبت میان قیمت آثار و ارزش هنری و تاریخی آن‌ها پرداخته است.

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

تهران رسانه | افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش به واحدهای صنفی تهران اعلام شده و آنها موظف‌اند نرخ‌نامه را در محل فعالیت خود نصب کنند تا مشتریان از هزینه خدمات مطلع باشند.

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

تهران رسانه | حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه اشیای قدیمی، صنایع‌دستی و فعالیت‌های مرتبط در تهران مشغول به کار هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت