طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/17

توکلی کجانی خبر داد؛

کمبود مراکز فرهنگی در شهرستان ملارد

فرماندار شهرستان ملارد گفت: امروز باید از همه ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری، باستانی، مساجد، بقاع متبرکه و غیره بهره ببریم تا در مسیر ترویج فرهنگ به خوبی گام برداریم.

کمبود مراکز فرهنگی در شهرستان ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛  حسین توکلی کجانی عصر امروز در مراسم افتتاح هفته فرهنگی شهرستان ملارد که با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس‌ جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد اظهار داشت: ترویج فرهنگ یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باید با تحرک ادارات و نهادهای متولی فرهنگ شاهد پویایی هر چه بیشتر آن باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی در شهرستان ملارد با رویکرد شهری و روستایی در یک فضای همدلی تدوین شده است عنوان کرد: متأسفانه گاهی اوقات برخی تریبون‌ها سبب ناامیدی در بین مردم می‌شود که لازم است همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با فرهنگ در یک فضای همدلی و با هم‌افزایی مسائل فرهنگی را هم‌سو کنند.

فرماندار شهرستان ملارد افزود: امروز باید از همه ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری، باستانی، مساجد، بقاع متبرکه و غیره بهره ببریم تا در مسیر ترویج فرهنگ به خوبی گام برداریم و در کنار آن به موضوع دستاوردهای انقلاب نیز توجه داشته باشیم و هیچ موضوع و برنامه‌ای نباید به دور از نگاه فرهنگی باشد و تمام اقدامات و خدمات باید از پیوست فرهنگی برخوردار باشد.

توکلی کجانی ادامه داد: باید تحرک در ادارات بیشتر شود و با 6 یا 7 ساعت خدمت نمی‌توان کار فرهنگی تأثیرگذاری انجام داد چرا که ظرفیت شهرستان ملارد به واسطه وجود پیشکسوتان بسیار در عرصه فرهنگ بالا است.

وی با اشاره به کمبودهای فرهنگی در شهرستان ملارد تصریح کرد: امروز شهرستان ملارد با تنها دو مجموعه و سالن فرهنگی در حال خدمت‌رسانی به بیش از 400 هزار نفر جمعیت است که این زیبنده مردم ملارد نیست و باید مسئولان سریعاً در این زمینه تدبیری بیاندیشند.

فرماندار شهرستان ملارد خاطرنشان کرد: این یک درد است که ما از فرهنگ و فرهنگ‌سازی حرف بزنیم اما مرکز شهرستان ملارد با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر بی‌بهره از حتی یک فرهنگسرا باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت