آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

سه شنبه 1405/06/17

حسن بیگی خبر داد؛

وجود ۲۰ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

سرپرست استانداری تهران با اشاره به وجود ۲۰ هزار معتاد متجاهر در استان تهران گفت: به سبب مهاجرپذیری تهران همکاری سایر استان‌ها جهت ساماندهی معتادان متجاهر پایتخت ضروری است.

وجود ۲۰ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حسن بیگی با اشاره به اینکه ساماندهی معتادان متجاهر در حوزه معاونت سیاسی و امنیت است اظهار داشت: بنده هنوز معاون سیاسی امنیتی هستم و همچنان پیگیر این موضوع هستم.

وی بیان کرد: قرار بر این شد که برای هر شهرستان سالنی به ظرفیت 300 نفر ساخته شود تا معتادان متجاهر جمع‌آوری و در آن‌جا نگهداری شوند ضمن اینکه با فنی‌ و حرفه‌ای نیز هماهنگ شده تا به آن‌ها آموزش دهند تا این افراد به جامعه برگردند.

سرپرست استانداری تهران در مورد این مراکز افزود: در شهرستان بهارستان این مرکز احداث شده است و مراکز دیگری نیز اعلام آمادگی کرده‌اند که تا 1800 نفر ظرفیت دارند و می‌توانند پذیرای معتادان باشند.

بیگی تصریح کرد: یکی از اشکالات این طرح در استان تهران این بود که تهران از هر جهت مهاجرپذیر است و معتادان استان‌ها و شهرهای دیگر وقتی در استان خود با مشکل روبه‌رو می‌شوند به تهران مهاجرت می‌کنند که سبب می‌شود این آمار افزایش پیدا کند.

وی همچنین ادامه داد: اقدامات ویژه خود را در این مورد انجام می‌دهیم اما اگر استان‌های دیگر کمک نکنند نمی‌توانیم در این زمینه موفق باشیم و هر چه معتاد در سر چهارراه‌ها جمع کنیم باز هم افزایش پیدا می‌کند.

سرپرست استانداری تهران با اشاره به تعداد معتادان متجاهر در پایتخت گفت: در خود تهران مشکل داریم گفته می‌شود تا 20 هزار معتاد متجاهر داریم ولی هر چقدر معتادان را جمع‌آوری می‌کنیم باز هم تعدادی مهاجر وجود دارد که باید استان‌های دیگر نیز در این زمینه به کمک تهران بیایند.

بیگی در پایان با اشاره به نبود معتاد متجاهر در بهارستان و شهرقدس خاطرنشان کرد: در بهارستان و شهرقدس معتاد متجاهری وجود ندارد و حتی فرماندار قدس هم اعلام کرده هر کس یک نفر را در سر چهارراه به عنوان معتاد متجاهر معرفی کند مورد تشویق قرار گرفته و هدیه‌ای به او داده می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت