انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

چهارشنبه 1405/03/20

نیازمندیهای محله ارامنه

معرفی محله ارامنه

محله ارامنه در ناحیه 5 منطقه 7 قرار دارد.محدوده جغرافیایی محله ارامنه الف در ابتدای شکل گیری از میدان گرگان و کلانتری 6 در جنوب شروع می شده و در شمال تا پادگان حشمتیه ادامه داشته است. این محله از شرق به خیابان نظام آباد که در آن زمان خاکی بود و محله شارق محدود می شد و به محله 11 یا محله ارامنه مشهور بود. از غرب تا خیابان شریعتی ( شمیران) را بیابان فراگرفته بود و بیابان ها به محله باغ صبا و خیابان شمیران می رسید که نسبت به این محله آبادتر بودند.
logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت