آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

رییس آتش نشانی بومهن خبر داد؛

آتش در بومهن جان کودک دوساله را گرفت

رییس آتش نشانی بومهن از آتش سوزی اتاق نگهبانی در این شهر خبر داد و گفت: متاسفانه یک کودک ۲ ساله در این حادثه در آتش سوخت.

آتش در بومهن جان کودک دوساله را گرفت

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا کوچکی از حادثه آتش سوزی در بومهن خبر داد و اضافه کرد: دلیل این آتش سوزی هنوز کاملا مشخص نیست و باید کار کارشناسی بیشتر انجام بگیرد.

وی ادامه داد: این حادثه متاسفانه در یک خانه مذکور واقع در یک بنای نیمه تمام رخ داد، که این بنا به دلیل ساخت و ساز غیر مجاز توسط شهرداری بومهن، تخریب شده بود.

رییس آتش نشانی بومهن گفت: مالک این بنا برای نگهداری از مصالح ساختمانی خود نگهبانی استخدام کرد و در یک اتاق کوچک و انباری مانند در محل بنای تخریب شده، خانواده کودک را ساکن کرد.

کوچکی ادامه داد: ظاهرا مادر کودک برای خرید به بازار رفته بوده و درب اتاق را روی کودک قفل می کند و زمانی شعله های آتش از پنجره اتاقک بیرون می زند، همسایه ها متوجه می‌شوند، که دیگر راهی برای ورود به خانه و نجات کودک وجود نداشته است.

وی گفت: در این لحظه همسایه ها به آتش نشانی اطلاع دادند، که بلافاصله تیم آتش نشانی به محل اعزام شدند، اما کودک به شدت از ناحیه سر سوخته و متاسفانه قبل از رسیدن آتش نشانان جان داده بود.

کوپکی گفت: جسد کودک به اورژانس تحویل شده و پرونده این حادثه برای ادامه تحقیقات به نیروی انتظامی تحویل داده شده است.

وی افزود: وقوع این حادثه دردناک زنگ خطری است تا والدین هیچگاه فرزندان کوچک خود را حتی برای یک لحظه در خانه تنها نگذارند

بر اساس این گزارش، کم عرض بودن کوچه ها، در سطح شهر بومهن در بسیاری از مواقع امدادرسانی آتش نشانان را با مشکل مواجه کرده است، در این بین پارک دوبله و نامناسب خودروها توسط شهروندان در کوچه و خیابان های بومهن نیز مزید بر علت شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت