پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

تریبون نماز جمعه؛

مشکلات اقتصادى صرفاً ناشى از تحریم نیست

اگر کسى گمان کند که مشکلات اقتصادى صرفاً ناشى از تحریم است اشتباه می‌باشد و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکبارى و تسلیم نشدن در برابر دشمن است.

مشکلات اقتصادى صرفاً ناشى از تحریم نیست

به گزارش تهران رسانه ؛ امام جمعه حسن آباد فشافویه گفت: ساده لوحانه است امروز اگر کسی تصور کند غربی‌ها و اروپایی ها منافع عظیم خود در قبال تعامل با آمریکا فدای ارتباط با ایران کنند و همین تفکر ساده لوحانه منشاء بسیاری از مشکلات کنونی است.

حجت الاسلام استیری اظهار کرد: آمریکا امروز در کانال اروپا حضور یافته و این خیمه‌ شب‌ بازی‌ها برای نمایش عصبانیت آمریکا از اروپا فقط برای ایجاد کانال‌های فریب علیه ملت ایران راه‌اندازی می‌شود.

او در ادامه افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تعبیر صریح و روشنى دارند که همه‌ راه‌ حل‌ ها در داخل کشور است و این‌ که کسى گمان کند که مشکلات اقتصادى صرفاً ناشى از تحریم است اشتباه می‌باشد و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکبارى و تسلیم نشدن در برابر دشمن است و بدانیم راه‌حل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسه زدن بر پنجه‌ى گرگ نیست و اگر این کار انجام شود خطایى نابخشودنى است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت