پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

ری رسانه؛

بهره برداری از 3 تصفیه خانه در حسن آباد فشافویه

سه طرح تصفیه خانه صنعتی با اعتبار 28 میلیارد ریال برای کاهش بوی نامطبوع محدوده فرودگاه امام خمینی(ره) در دامداری های حسن آباد فشافویه به بهره برداری رسید.

بهره برداری از 3 تصفیه خانه در حسن آباد فشافویه

به گزارش تهران رسانه ؛ تصفیه خانه دامداری شرکت کشت و صنعت روزان، تصفیه خانه دامداری قدرتی و تصفیه خانه شرکت دامداری تلیسه نمونه از جمله طرح هایی بودند که امروز با حضور محمدمسعود تجریشی معاون محیط ‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، کیومرث کلانتری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران در بخش حسن آباد فشافویه به بهره برداری رسید.
تصفیه خانه دامداری شرکت کشت و صنعت روزان با اعتبار 11 میلیارد ریال طی یک سال به بهربرداری رسیده است، این تصفیه خانه به روش هوازی و همچنین هوادهی توانایی تصفیه 150 متر مکعب فاضلاب دامداری را در طول 24 ساعت دارد.
همچنین تصفیه خانه دامداری قدرتی نیز با اعتبار 10 میلیارد ریال طی یک احداث شد، ظرفیت این تصفیه خانه که از روش بی هوازی و هوازی در جهت تصفیه فاضلاب دامداری بهره می برد 400 متر مکعب در طول 24 ساعت است.
مراحل ساخت تصفیه خانه شرکت دامداری تلیسه نمونه در سال 96 آغاز و با اعتبار هفت میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
ظرفیت این تصفیه خانه در طول شبانه روز 150 متر مکعب است و از فرآیند سیستم تصفیه فاضلاب بیولوژیک ترکیبی بی هوازی و هوازی به روش لجن فعال برای تصفیه فاضلاب دامداری بهره می برد.
با راه اندازی این تصفیه خانه ها در دامداری های جنوب پایتخت، 700 متر مکعب از فاضلاب خامی که به زمین های کشاورزی انتقال می یافت و موجب انتشار بوی نامطبوع و خسارت های جبران ناپذیر به محیط زیست می شد، تصفیه شده و آب آن نیز برای مصارف کشاورزی و تولید علوفه دامداری ها استفاده می شود.
به گزارش ایرنا، بوی نامطبوعی که در مسیر عوارضی تهران - قم تا فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) بویژه ماه های گرم سال به مشام می رسد، موضوع تازه ای نیست بلکه طی چند سال اخیر همواره خبرساز بوده و حل نشده باقی مانده است.
سایت دفن زباله آرادکوه در نزدیکی کهریزک، فعالیت واحدهای صنعتی مختلف، کشتارگاه ها و نیز دامپروری هایی که به گفته مسئولان از سامانه های مناسب تصفیه استفاده نمی کنند از جمله دلایل ایجاد این بو اعلام شده است.
حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری با 70 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری جنوب شهرری و در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت