احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

القاصی مهر خبر داد؛

پیگیری تخلفات ساخت و ساز در شوراهای تامین استان تهران

تهران رسانه | موارد ساخت و سازهای غیرمجاز در شوراهای تامین سطح استان تهران مطرح و پیگیری می شود.

پیگیری تخلفات ساخت و ساز در شوراهای تامین استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: موارد ساخت و سازهای غیرمجاز در شوراهای تامین سطح استان تهران مطرح و پیگیری می شود.

علی القاصی مهر ظهر یکشنبه در حاشیه افتتاح ساختمان جدید دادگستری پردیس در جمع خبرنگاران گفت: بنای دادگستری پردیس با بنای سه هزار و ۸۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع احداث شده و طی پروژه‌ای که از سال ۹۶ آغاز شده بود، امروز به بهره برداری رسید.

وی گفت: این پروژه با دستور و توجه ویژه رئیس قوه قضائیه تکمیل شد و با اعتباری در حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

رئیس کل دادگستری استان تهران هدف دستگاه قضائی در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه را انجام کار و امورات مردم در زمان و مکان مناسب و با کیفیت عالی دانست و در خصوص برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز غیرمجاز گفت: دستگاه قضائی به طور جدی با احداث بناهای غیرمجاز در بستر رودخانه‌ها، تغییر کاربری‌های غیرمجاز و ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد خواهد کرد.

وی افزود: مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز به طور جدی در دستور کار قرار دارد و در برخی از شهرستان‌ها شورای پیشگیری از وقوع جرم و شورای مبارزه با زمین خواری و حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی تشکیل شده است، در پردیس نیز تاکید من به اعضا شورای تأمین و مسئولین این شهرستان این است، که ساخت و سازها و تصرفات غیرمجاز را در شورای تأمین مطرح کرده و نسبت به قلع و قمع موارد غیرمجاز مقابله کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت