آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

منصوری خبر داد؛

تعهد ساخت ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران

تهران رسانه | به فرمانداران و شهرداران تاکید شده است، تا جلسات را به صورت مستمر برگزار کنند تا تعهد ۶۰۰ هزار واحدی ساخت مسکن در استان تهران طی ۴ سال محقق شود.

تعهد ساخت ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: به فرمانداران و شهرداران تاکید شده است، تا جلسات را به صورت مستمر برگزار کنند تا تعهد ۶۰۰ هزار واحدی ساخت مسکن در استان تهران طی ۴ سال محقق شود.

محسن منصوری ظهر یکشنبه در جلسه ستاد مسکن استان تهران که با حضور فرمانداران، شهرداران و رؤسای دستگاه‌ها برگزار شد، طی سخنانی گفت: تعهد اجرای مسکن در شهرها به شهرداران سپرده شده و مقرر شده بود، شهرداران اراضی مناسب را به ستاد مسکن استان تهران ارجاع دهند، البته قدری از برنامه زمانبندی عقب هستیم که تسریع این مسئله مورد تاکید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها تعهد کرده بودند، برای ۱۳۰ هزار واحد کارسازی انجام دهند، گفت: در فاز اول ساخت ۵۵ هزار واحد در دستورکار قرار گرفته، زمین‌ها شناسایی شده و فرآیند اجرایی باید تسریع شود، کلید حل مشکل مسکن در استان تهران، زمین است.

استاندار تهران اضافه کرد: به لحاظ اراضی مشکلات مختلفی داشتیم، با این حال در این جلسه برای چند زمین بزرگ به مساحت بیش از سه هزار هکتار در شهرستان‌های دماوند، فیروزکوه، پیشوا، ورامین، قرچک و اسلامشهر تصمیم گیری شد تا فرآیند اجرایی آن پیگیری شود. غرب استان تهران نیز به مسکن نیاز دارد، باید در اسرع وقت، اراضی پیشنهاد شود و با توجه به تمرکز ساخت و سازها در شهرهای جدید در مورد الحاق اراضی به دو شهر پرند و پردیس تصمیم گرفته شده تا به حل مشکلات کمک می‌کند.

وی ادامه داد: برخی موارد بالادستی از جمله سیاست گذاری در حوزه راه و شهرسازی مثل سیاست‌های ثبت نامی نیاز به بازنگری دارد که مقرر شد این مسئله طی جلسه با وزیر راه و شهرسازی مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد،

منصوری گفت: به فرمانداران و شهرداران تاکید شده است، تا جلسات را به صورت مستمر برگزار کنند تا تعهد ۶۰۰ هزار واحدی ساخت مسکن در استان تهران طی ۴ سال محقق شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت