انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای استان تهران

نظارت بر بازار ماه رمضان و نوروز در استان تهران

کاهش میزان بارندگی در استان تهران

آمار جانباختگان تصادفات در استان تهران

جمعه 1404/12/01

منصوری خبر داد؛

تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران

تهران رسانه | در قالب مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به شهرستان‌های استان تهران، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران اختصاص یافت.

تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: در قالب مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به شهرستان‌های استان تهران، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران اختصاص یافت.

محسن منصوری شامگاه سه‌شنبه در سومین اجلاس خیرین مدرسه ساز استان تهران که در محل هتل شایان ورامین برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین مسائلی که باید در حوزه مدرسه سازی مورد توجه قرار گیرد این مهم است که تمامی تعهدات استان در پروژه‌های مدرسه سازی مشارکتی با خیرّین باید انجام شود.

وی افزود: برای تحقق تعهدات دولت در احداث پروژه‌های مدرسه سازی اگر لازم باشد حتی طرح کمتری اجرایی شود چرا که نباید خلاف وعده عمل کرد، برای دولت تعامل با خیرین که از مال و دارایی خود برای مسأله مهم تعلیم و تربیت استفاده می‌کنند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نباید خلف وعده‌ای انجام شود.

وی گفت: احداث مدرسه در استان تهران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و قطعا خیرّین نیز دغدغه‌هایی دارند که باید با برگزاری جلسه تخصصی در محل استانداری، این مسائل بررسی شده و رفع گردد، خیرّین افراد موفقی در حوزه‌های مختلف اقتصادی هستند ولی لازم است تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و ابزارهای موجود برخی از مشکلات آنان بررسی و رفع شود.

منصوری با اشاره به اهتمام دولت و رئیس جمهور به احداث مدرسه در استان تهران گفت: در جریان برگزاری جلسات هماهنگی سفر رئیس جمهور به مناطق مختلف استان تهران، موضوع احداث مدرسه نیز مطرح شد و در مصوبه‌ای تاریخی، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی و تجهیز مدارس طی دو سال و نیم اختصاص یافت که قسط اول این اعتبار دریافت شده است.

وی تصریح کرد: این رقم، اعتبار بسیار قابل توجهی است که اگر در کنار اعتبارات عمومی و قبلی استان قرار گیرد، تحولی عظیم در حوزه مدارس استان تهران ایجاد می‌کند.

استاندار تهران در پایان این مراسم که با گلریزان خیرّین مدرسه ساز همراه بود، تعهد داد که با مشارکت خیرّین، ۲۰ مدرسه جدید در شهرستان ورامین احداث شود که ۷۰ درصد از هزینه احداث این مدارس از سوی دولت و ۳۰ درصد توسط خیرّین تأمین خواهد شد.

همچنین مقرر شد تا پنج مدرسه قدیمی ورامین نیز تعمیر، تجهیز و نوسازی شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
شگرد جدید سرقت در غرب تهران

شگرد جدید سرقت در غرب تهران

تهران رسانه | رئیس دایره سرقت پلیس آگاهی غرب استان تهران، از شناسایی شیوه جدیدی از سرقت با پوشش مسافرکشی خبر داد.

تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تهران رسانه | برخورد شدید یک دستگاه کامیون با خودروی پراید بامداد امروز در مشیریه، منجر به جان‌باختن دو سرنشین پراید شد.

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت