طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

منصوری خبر داد؛

تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران

تهران رسانه | در قالب مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به شهرستان‌های استان تهران، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران اختصاص یافت.

تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: در قالب مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به شهرستان‌های استان تهران، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز و نوسازی مدارس استان تهران اختصاص یافت.

محسن منصوری شامگاه سه‌شنبه در سومین اجلاس خیرین مدرسه ساز استان تهران که در محل هتل شایان ورامین برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین مسائلی که باید در حوزه مدرسه سازی مورد توجه قرار گیرد این مهم است که تمامی تعهدات استان در پروژه‌های مدرسه سازی مشارکتی با خیرّین باید انجام شود.

وی افزود: برای تحقق تعهدات دولت در احداث پروژه‌های مدرسه سازی اگر لازم باشد حتی طرح کمتری اجرایی شود چرا که نباید خلاف وعده عمل کرد، برای دولت تعامل با خیرین که از مال و دارایی خود برای مسأله مهم تعلیم و تربیت استفاده می‌کنند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نباید خلف وعده‌ای انجام شود.

وی گفت: احداث مدرسه در استان تهران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و قطعا خیرّین نیز دغدغه‌هایی دارند که باید با برگزاری جلسه تخصصی در محل استانداری، این مسائل بررسی شده و رفع گردد، خیرّین افراد موفقی در حوزه‌های مختلف اقتصادی هستند ولی لازم است تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و ابزارهای موجود برخی از مشکلات آنان بررسی و رفع شود.

منصوری با اشاره به اهتمام دولت و رئیس جمهور به احداث مدرسه در استان تهران گفت: در جریان برگزاری جلسات هماهنگی سفر رئیس جمهور به مناطق مختلف استان تهران، موضوع احداث مدرسه نیز مطرح شد و در مصوبه‌ای تاریخی، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی و تجهیز مدارس طی دو سال و نیم اختصاص یافت که قسط اول این اعتبار دریافت شده است.

وی تصریح کرد: این رقم، اعتبار بسیار قابل توجهی است که اگر در کنار اعتبارات عمومی و قبلی استان قرار گیرد، تحولی عظیم در حوزه مدارس استان تهران ایجاد می‌کند.

استاندار تهران در پایان این مراسم که با گلریزان خیرّین مدرسه ساز همراه بود، تعهد داد که با مشارکت خیرّین، ۲۰ مدرسه جدید در شهرستان ورامین احداث شود که ۷۰ درصد از هزینه احداث این مدارس از سوی دولت و ۳۰ درصد توسط خیرّین تأمین خواهد شد.

همچنین مقرر شد تا پنج مدرسه قدیمی ورامین نیز تعمیر، تجهیز و نوسازی شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت