انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

منصوری

کاهش میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران

تهران رسانه | کاهش میزان ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران باعث شد است تا ترغیب و تشویق مردم به ساخت و سازهای قانونی و مجاز در دستورکار دولت قرار بگیرد.

کاهش میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران با اشاره به ترغیب مردم به ساخت و سازهای مجاز و قانونی با استفاده از طرح های تشویقی گفت: میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران کاهش یافته است.

محسن منصوری ظهر دوشنبه در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی بهارستان با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر میزان ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران کاهش بافته است اظهار داشت: در خصوص ترغیب و تشویق مردم به ساخت و سازهای قانونی و مجاز دولت طرح‌های مشوق را در نظر دارد.

استاندار تهران در خصوص وضعیت بهارستان گفت: این شهرستان نیازمند توجه مدیریتی ویژه است و بافت این شهرستان توجه ویژه‌ای را می‌طلبد، برای رسیدن به شاخص حداقل متوسط کشور در بحث توسعه شهرستان، باید پیشتازانه عمل کنیم.

منصوری با بیان اینکه طرح‌های خوبی با اعتبار بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهره برداری شده است گفت: سیاست دولت انقلابی تکمیل طرح‌هایی است که چندین سال بلاتکلیف مانده و در شهرستان بهارستان اقدامات خوبی انجام شده و الان شاهد بهره‌برداری از ساختمان دهیاری اورین، ساختمان اورژانس اجتماعی شهرستان بهارستان و سرای محله نسیم شهر هستیم.

وی عنوان داشت: با توجه به سرریز جمعیت به استان تهران با نگاه و برنامه ریزی برای آینده نباید بگذاریم که ساخت و سازهای غیرمجاز شکل بگیرد تا متحمل صرف زمان و هزینه‌های گزاف برای اصلاح آن باشیم.

استاندار تهران با بیان اینکه بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم بازگرداندن اعتماد و امید به مردم است افزود: مردمداری با لفظ و کلام نیست بلکه در عمل و خدمت اتفاق می‌افتد و تمام تلاش‌ها در این دولت بر این مبنا بوده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت