نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

منصوری

کاهش میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران

تهران رسانه | کاهش میزان ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران باعث شد است تا ترغیب و تشویق مردم به ساخت و سازهای قانونی و مجاز در دستورکار دولت قرار بگیرد.

کاهش میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران با اشاره به ترغیب مردم به ساخت و سازهای مجاز و قانونی با استفاده از طرح های تشویقی گفت: میزان ساخت و ساز غیرمجاز در استان تهران کاهش یافته است.

محسن منصوری ظهر دوشنبه در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی بهارستان با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر میزان ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران کاهش بافته است اظهار داشت: در خصوص ترغیب و تشویق مردم به ساخت و سازهای قانونی و مجاز دولت طرح‌های مشوق را در نظر دارد.

استاندار تهران در خصوص وضعیت بهارستان گفت: این شهرستان نیازمند توجه مدیریتی ویژه است و بافت این شهرستان توجه ویژه‌ای را می‌طلبد، برای رسیدن به شاخص حداقل متوسط کشور در بحث توسعه شهرستان، باید پیشتازانه عمل کنیم.

منصوری با بیان اینکه طرح‌های خوبی با اعتبار بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهره برداری شده است گفت: سیاست دولت انقلابی تکمیل طرح‌هایی است که چندین سال بلاتکلیف مانده و در شهرستان بهارستان اقدامات خوبی انجام شده و الان شاهد بهره‌برداری از ساختمان دهیاری اورین، ساختمان اورژانس اجتماعی شهرستان بهارستان و سرای محله نسیم شهر هستیم.

وی عنوان داشت: با توجه به سرریز جمعیت به استان تهران با نگاه و برنامه ریزی برای آینده نباید بگذاریم که ساخت و سازهای غیرمجاز شکل بگیرد تا متحمل صرف زمان و هزینه‌های گزاف برای اصلاح آن باشیم.

استاندار تهران با بیان اینکه بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم بازگرداندن اعتماد و امید به مردم است افزود: مردمداری با لفظ و کلام نیست بلکه در عمل و خدمت اتفاق می‌افتد و تمام تلاش‌ها در این دولت بر این مبنا بوده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت